Obavijesti

Promo sadržaj

Vožnja preko Uber aplikacije je ozbiljan posao

Vožnja preko Uber aplikacije je ozbiljan posao
3

Mate Talajić već godinu i pol dana vozi preko Uber aplikacije. Iznimno je zadovoljan slobodom koju mu ona pruža, kao i zaradom koja mu omogućuje da mu vožnja bude jedini posao

Prijatelj mi je rekao da se isplati voziti preko Uber aplikacije. U početku sam bio malo skeptičan, no u međuvremenu mi je to postao jedini posao. Dao sam otkaz u tvrtki u kojoj sam radio 13 godina i imao dobru plaću, osnovao svoju tvrtku i sada uživam. Sam odlučujem kada ću voziti i odlično zarađujem, priča Mate Talajić iz Zagreba koji već godinu i pol dana vozi preko Uber aplikacije.

Uskoro planira otvoriti obrt koji je jednostavniji za vođenje te nastaviti ulagati u unapređenje ponude za korisnike.

"Imam kuću na moru, pa ljeti tamo vozim preko Uber aplikacije. Na moru posla ima za svakog vozača. Iznenadio sam se koliko dobro sam odradio ovo ljeto, a istovremeno sam uspio uživati i u kupanju", objašnjava Mate.

I on je zbog novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu morao nabaviti novi auto, no s obzirom da se ozbiljno bavi vožnjom preko Uber aplikacije, nije se dvoumio niti trenutka. Svake nedjelje pere svoj automobil, ponekad i dva puta tjedno, pazi da se odnosi s poštovanjem prema svakom klijentu i da im pruži najbolju moguću uslugu.

"Vožnja preko Uber aplikacije je moj posao u koji ulažem. Bolji auto znači bolju uslugu za korisnike i zbog toga mi nije bio problem ispoštovati sve nove propise i nabaviti novi auto. Vožnjom preko Uber aplikacije se stvarno da zaraditi, samo treba malo vremena dok skužite neke fore, kao npr. kada i gdje voziti. Ne isplati se biti na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, priča Mate koji ima ocjenu 4,95 i mnoštvo pozitivnih komentara od korisnika, posebno turista."

"Mi smo turistima prvi doticaj s gradom i Hrvatskom općenito. Očekuju da im preporučimo što da posjete, gdje da jedu i izađu navečer. Kad ste susretljivi prema njima, naravno da su zahvalni i steknu lijepo mišljenje o Hrvatima."

Ističe kako Uber trenutno ima jedan od najboljih voznih parkova, po putnike vozači dolaze u svega par minuta, a otkad mogu voziti po žuto označenim trakama, brže ih i odvezu na traženu destinaciju. Nakon što je godinama radio za druge, siguran je da se na staro ne vraća. 

"Meni je vožnja preko Uber aplikacije jedini posao, od toga živim. Zato planiram nastaviti ulagati, ljeta voziti na moru, a zime u Zagrebu. Velika je prednost kad si posao sami možete organizirati, pa vam ostane vremena za obitelj i sve privatne obaveze. Nitko mi ne zapovijeda. Osim žene, naravno.", kaže s osmijehom Mate.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.