News

Komentari 6

'Vratite mobitel! On nam čuva uspomene na kćer koja umire'

'Vratite mobitel! On nam čuva  uspomene na kćer koja umire'

Australija: Dee Windross je slučajno ostavila mobitel u WC-u jednog shopping centra u Melbourneu. Netko ga je uzeo. Obitelj sada moli da im se mobitel vrati jer su u njemu neprocjenjive uspomene

Australka Dee Windross u subotu je u WC-u jednog shopping centra u Melbourneu zaboravila mobitel. Kad je shvatila da je zaboravila mobitel, vratila se , ali ga više nije bilo. Njezin muž Jay sada javno moli onoga tko je uzeo mobitel da im ga vrati jer su na njemu sačuvane sve uspomene koje imaju na smrtno bolesnu kćer staru tek 11 mjeseci, koja je već 220 od 300 dana svog kratkog života provela u bolnici gdje liječnici i dalje pokušavaju saznati uzrok njezine bolesti.

- Netko je pokupio Deein mobitel iz toaleta pored Targeta u Chadstoneu oko 18.30 sati. Radi se o Samsung Galaxyju S8 sa ljubičastom maskom. Naša 11-mjesečna kći umire na Intenzivnoj njezi i ovo su joj zadnji dani među nama, a u tom mobitelu sadržane su sve naše uspomene na nju. Razumijemo da ste ili našli novi mobitel za korištenje ili ga možete prodati za novac, ali molimo vas da razumijete kako ovo nama znači više od novca. Ovo nam znači život. Ako trebate novac, drage volje ćemo vam ponuditi nagradu za vraćanje telefona. Bez ikakvih pitanja ili zamjerki. Molimo vas kao tugujući roditelji, nemojte brisati stvari s telefona. Na njemu su sačuvane uspomene na kratak život koji je naša kći imala. Ako želite mobitel, rado ćemo se naći, kopirati slike s njega i onda ga možete zadržati. Ono što je na njemu vrjednije nam je od ičega u životu. Bilo bi mi drago riješiti ovu transakciju prijateljski i bez uplitanja policije. Ako imate mobitel, ili znate gdje se nalazi - molim javite na 0407527513 ili ako želite ostati anonimni - molim vas da ga ostavite na recepciji Dječje bolnice Monash u Chadstoneu - objavio je shrvani otac. 

Objava je postala viralna sa 31 tisuću reakcija i 13.500 komentara, a podijeljena je preko 132.000 puta.

Nije poznato jesu li dobili mobitel natrag.

Najčitaniji članci