Obavijesti

News

Komentari 66

Vrdoljak poručuje biračima: Most 11. rujna treba kazniti

Vrdoljak poručuje biračima: Most 11. rujna treba kazniti
1

Zamoljen da komentira Mostove uvjete za suradnju predsjednik HNS-a je odgovorio kako se Most najprije treba očitovati o HNS-ovim uvjetima, i to ovjeriti kod javnog bilježnika, a onda se može razgovarati

VIDEO

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u subotu u Osijeku kako očekuje da će lista Narodne koalicije u 4. izbornoj jedinici osvojiti šest saborskih mandata, odnosno jedan mandat više nego na izborima u studenom. 

Tijekom druženja sa članovima stranke iz Slavonije i Baranje Vrdoljak je u izjavi novinarima kazao kako bi osvajanje pet mandata, koliko su osvojili na izborima u studenom, a koliko im predviđaju neke ankete, značilo da je Vlada HDZ-a i Mosta radila dobro, a on smatra kako nije radila dobro.

Vrdoljak je ustvrdio da je po nalogu Mosta zaustavljen  projekt termoelektrane-toplane u Osijeku i da ministar prometa Oleg Butković nije napravio ništa za prometni 5C koridor.

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić  prozvao je mene i načelnike s područja ove Županije koji su zaposlili tisuću ljudi na projektima energetske obnove, kao članove kriminalne organizacije, i to se treba kazniti 11. rujna, dodao je.

Zamoljen da komentira Mostove uvjete za suradnju predsjednik HNS-a je odgovorio kako se Most najprije treba očitovati o HNS-ovim uvjetima, i to ovjeriti kod javnog bilježnika, a onda se može razgovarati.

Sugerirao bi im da se posvete građanima, a ne političkim strankama. Neka razmišljaju kako povećati plaće i zaposliti ljude, kazao je Vrdoljak. 

Na upit je li HNS Državnom izbornom povjerenstvu prijavio donacije za kampanju i na što su potrošene, Vrdoljak je rekao da o središnjem računu Narodne koalicije za ove izbore brine SDP, ali da uopće ne sumnja u transprarentost i ispunjavanje rokova, koji se zahtijevaju. 

Dodao je kako nema točnu informaciju o donacijama, ali da su mu od toga puno važniji rezultati izbora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora