Obavijesti

Promo sadržaj

Vrhunska sportska oprema za sve vaše sportske potrebe

Vrhunska sportska oprema za sve vaše sportske potrebe
2

JAKO Sport - ime iza kojeg stoji dugi niz godina kvalitete, pouzdanosti i veliki broj zadovoljnih klijenata i klubova

Ne postoji premalen ni prevelik klub za ekipu iz JAKO tima što se vidi po klubovima koji su nam dali povjerenje - HNK Rijeka, HNK Cibalia, NK Zadar, RK Nexe, RK Podravka i mnogi drugi.

Osim što u širokoj paleti proizvoda imamo 5 glavnih timskih linija sa opcijom od čak 12 varijacija boja po timskoj liniji, nudimo i mogućnost personalizacije naše opreme za vaš tim - grbovi, natpisi - na Vama je da zamislite i mi ćemo to napraviti.

Naš najveći uspjeh je naš webshop koji nudi sve naše proizvode iz široke palete koji će od 01.01.2018. godine imati novu mogućnost - personalizacija pojedinih artikala prema vašim željama neovisno o tome jeste li unutar tima (kluba) ili naručujete nešto kao pojedinac.

Najviše zadovoljstva nam pruža kada su nam klijenti zadovoljni i sretni - to nam daje dodatni poticaj da iz dana u dan napredujemo u svim segmentima našeg poslovanja. Izdvajamo par zadovoljnih korisnika:

  • Jako profesionalni...sve pohvale (Marijo)
  • Sta reci najbolji dresovi do sada ,svake god bolji !! (Dejan)
  • Pristupačni , kvalitetni , brzi , pouzdani , bez zamjerke (Mario)
  • Dobio sam paket danas, niti 24 sata nakon narudžbe,to je doista nevjerojatno. Trenerka je odlična,upravo kako sam očekivao,Vaša poslovnost za svaku pohvalu. Hvala za katalog,preporučiti ću ga lokalnim nogometnim klubovima. (Dražan)

Polako se bliži vrijeme darivanja te smo odlučili da svi naši kupci budu nagrađeni sa 15% popusta na cjelokupnu kupovinu. Dovoljno je samo pri završetku kupovine ukucati kod JAKO15 u košarici. Kod vrijedi do kraja ove godine. We are team!

ww.jako.hr

Uvjeti korištenja kupona:
Kupon kod JAKO15 ne može se koristiti u kombinaciji s drugim kuponima niti se odnosi na artikle koji su već sniženi.
Kupon se također ne primjenjuje na artikle iz kategorija: Mega, HNK Rijeka, NK Zagreb i Bayer Leverkusen.
Ukoliko se unutar košarice bude nalazio jedan od artikala iz gore navedenih kategorija, kupon se neće moći primjeniti.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!