Vrištala od sreće: Osvojila stan u Zagrebu i dala ga sinu i kćeri | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 1

Vrištala od sreće: Osvojila stan u Zagrebu i dala ga sinu i kćeri

Vrištala od sreće: Osvojila stan u Zagrebu i dala ga sinu i kćeri
2

Anđelka Bajić (53) stan od 50 četvornih metara je osvojila 2012. godine. Uredili su ga. Njen sin Ivan šali se kako bi bilo dobro osvojiti još nekoliko takvih stanova. I dalje marljivo izrezuju kupone u našoj nagradnoj igri

VIDEO

Stan smo uredili. Do nedavno su u njemu živjeli brat i sestra. Brat se vratio u Split, a sestra je otišla raditi u Njemačku, rekao nam je Ivan Bajić (25).

Njegova mama Anđelka Bajić (53) iz Žeževica kraj Šestanovca je u nagradnoj igri 24sata osvojila stan na Zagrebačkoj cesti u Zagrebu 2012. godine. Voditeljica Nives Čanović izvukla je tada Anđelkinu omotnicu između 107.000 pristiglih u našu redakciju.

- Zadovoljni smo. Da je još dobiti takva dva-tri stana, bilo bi super - našalio se Ivan. Anđelka i dalje kupuje 24sata i marljivo izrezuje kupone u našoj nagradnoj igri koja neće imati završetka. Trenutačno igra za Suzuki Baleno.

- Uvijek izrezuje kupone. Baš je na stolu ostavila što sve treba izrezati - kazao nam je jučer Ivan. Kad smo je nazvali u prosincu 2012., bila je na radnome mjestu u trgovini. Vrištala je od sreće u telefonsku slušalicu saznavši da je upravo ona dobila stan od 50 četvornih metara u Zagrebu. Isprva je mislila kako je zafrkavamo. Odmah su joj na dobitku čestitale kolegice iz susjednih prodavaonica. Da bi došla do stana, ova majka četvero djece morala je sakupiti 14 kupona. Ključeve stana preuzela je sredinom siječnja 2013. godine.

U Zagreb je stigla u pratnji najstarijeg sina Ivana. Stanu se najviše tad razveselila kći Anamarija.

- Presretna sam, no još ne mogu vjerovati da sam baš ja osvojila stan - rekla nam je tad Anđelka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici