Obavijesti

News

Komentari 6

Vrkić najbolji u prvom krugu: Za 14 dana protiv Ivane Šojat

Vrkić najbolji u prvom krugu: Za 14 dana protiv Ivane Šojat
10

LOKALNI IZBORI Aktualni gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić u prvom je krugu osvojio najviše glasova. HDZ-ova Ivana Šojat sa 17 posto glasova ušla je u drugi krug

VIDEO

U drugom krugu za dva tjedan sučelit će se nezavisni Ivan Vrkić i Ivana Šojat iz HDZ-a. Aktualni gradonačelnik Osijeka u prvom je krugu osvojio 37,05 posto glasova, dok je HDZ-ova kandidatkinja osvojila 17,07 posto glasova. 

- Ja sam zadovoljan, ali to je prvo poluvrijeme. Velika zahvalnost mojim sugrađanima koji su prepoznali ono što sam radio u prvom mandatu, kazao nam je aktualni gradonačelnik Osijeka.

Ivana Šojat (HDZ) prva konkurencija Vrkiću u Osijeku Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata Video on Sunday, May 21, 2017

Rajko Ostojić je iz stožera Anke Mrak Taritaš pozdravio uspjeh Ivice Vrkića i predvidio da će u drugi krug ući kao vodeći.

- Dva kandidata koja podupiremo - Ivica Vrkić u Osijeku ulazi u drugi krug kao prvi, a Mrak Taritaš kao druga. Ovo je rezultat koji mi očekujemo i mislim da ćemo imati čak tri gradonačelnika od četiri velika grada - naglasio je.

U izborima za Gradsko vijeće koalicija čiji je nositelj Ivan Vrkić, HNS-SDP-HSS-ANU, osvojila je najviše glasova. U vijeće će i HDZ, Most, HDSSB, Biraj Bolje, Anto Đapić te Nezavisna kandidacijska lista nositeljice Danijele Lovoković.

U borbi za mjesto župana Osječko-baranjske županije moglo bi doći do smjene. Nakon što su obrađena sva biračka mjesta HDZ-ov Ivan Anušić osvojio je 36,19 posto, a u drugom krugu sučelit će se s dosadašnjim županom, nezavisnim Vladimirom Šišljagićem koji je osvojio 28,34 posto glasova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...