Obavijesti

News

Komentari 55

'Vučica još bježi, luta njivama, sad je blizu mađarske granice'

'Vučica još bježi, luta njivama, sad je blizu mađarske granice'
1

Mi smo u nekoliko navrata došli u blizinu, međutim, ipak je bila pre daleko da bismo je mogli uspavati sa puškom za uspavljivanje, objasnio je Vjeran Marijašević...

VIDEO

Odbjegla vučica je noćas uočena u blizini mađarske granice, još nije uhvaćena, a potraga za njom trajala je punih pet sati.

- S obzirom na dojavu koju smo dobili tijekom večeri negdje oko 23:00 sata ekipa je izašla na teren kod Torjanaca, u blizini Mađarske granice - rekao nam je Vjeran Marijašević, voditelj komunikacija Unikoma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Vučica je viđena na otvorenom području gdje se nalaze njive te je riječ o ne pristupačnom, blatnjavom terenu i šumi.

- Mi smo u nekoliko navrata došli u blizinu, međutim, ipak je bila pre daleko da bismo je mogli uspavati sa puškom za uspavljivanje. - objasnio je Vjeran.

Traži ih cijela Hrvatska: Vučicu još nisu našli, vidjeli ju u Bilju
Traži ih cijela Hrvatska: Vučicu još nisu našli, vidjeli ju u Bilju

Sama je potraga trajala od 23:00 sata do 05:00 sati ujutro, a Vjeran naglašava kako su i dalje u stanju potpune pripravnosti te aktivno prate situaciju. Zahvalio je ponovno građanima na dojavama o lokaciji vučice te je zamolio da to i dalje čine.

- Još jednom naglašavamo da je riječ o životinji koja nije agresivna i koja neće sama napadati ali da joj se građani ne približavaju. Ako eventualno misle da je dovoljno daleko neka ostave nekakvu hranu i neka nas što prije nazovu jer će se ona tamo zadržati, nešto pojesti, a onda ćemo mi doći uspavati ju - objasnio je Vjeran kako ljudi mogu pomoći u potrazi za vučicom koja i dalje traje.

Podsjetimo, u petak u večernjim satima iz Zoološkog je vrta u Osijeku pobjegla mlada vučica, a potraga za njom i dalje traje. Vučica je stigla u Zoološki vrt u Osijeku iz Zoološkog vrta u Zagrebu tek početkom prošlog tjedna te se nalazila u prostoru za adaptaciju na novu okolinu prije nego ju smjeste u nastambu za vukove prije nego je pobjegla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca