Obavijesti

News

Komentari 109

Vukovar: Više mladića napalo troje maloljetnika i djevojku, pobjegli su. Policija zna tko su

Vukovar: Više mladića napalo troje maloljetnika i djevojku, pobjegli su. Policija zna tko su

Možemo potvrditi kako je došlo do fizičkog sukoba. Više mladića napalo je tri maloljetne i jednu punoljetnu osobu. Motiv gotovo pa sigurno nije nacionalnost, rekao nam je glasnogovornik policije

VIDEO

Na vukovarskom trgu u noći na subotu skupina mladića napala je tri djevojke i dečka koji je bio s njima u društvu. Djevojka je slavila rođendan, izašla je na piće s prijateljicama i prijateljem i nakon toga su prošetali trgom.

Presrela ih je skupina mladića.

Prvo su prišli maloljetniku, vrijeđali su ga i prijetili mu.

- Rekli su mu da ode ili se neće više niti vratiti. Jedna od djevojaka koja je bila na slavlju kći je hrvatskog branitelja, ona je pokušala smiriti situaciju. Na neko vrijeme i je, no ubrzo su se mladići vratili i krenuli djecu gađati bocama i uzvikivati 'bando četnička' - rekao nam je potreseni otac napadnutih mladića. 

Policija nam je rekla kako nacionalnost gotovo sigurno nije motiv napada.

- Možemo potvrditi kako je došlo do fizičkog sukoba. Više mladića napalo je tri maloljetne i jednu punoljetnu osobu. Motiv gotovo pa sigurno nije nacionalnost, imamo saznanja o tome tko bi počinitelji mogli biti tako da trenutno dalje istražujemo slučaj - rekao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske županije.

Iz policije dodaju kako nitko od napadnutih nema ozbiljnije ozljede.

No kako je riječ o napadu na maloljetnike, odmah su reagirali i već imaju saznanja o napadačima. U tijeku su privođenja.

Kada je sestra napadnutog mladića krenula zvati policiju i rekla to napadačima, odmah su se razbježali.

- Sin me oko 01:15 nazvao i rekao da su pretučeni i da brzo dođem u policiju. Koliko znam, jedan od napadača je već ranije bio priveden zbog fizičkog napada - ispričao je otac.

Kako napadnuti nisu imali vidne ozlijede na sebi, policija nije imala potrebu pozvati hitnu pomoć. Ipak, kada su djeca došla svojim kućama, dječaku je glava počela oticati, a nazirale su se i modrice pa su ih roditelji odvezli u bolnicu gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede. Pozvani su i roditelji napadnutih s obzirom na to kako su svi imali alkohola u krvi.

Jedan nije smio biti vani tako kasno bez pratnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.