Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Vukovarcu grom izašao kroz penis i preživio je!

Spas od sigurne smrti bile su Zoranove gumene čizme i kotači na biciklu, ali i to da mu grom nije prošao kroz cijelo tijelo nego je izašao kroz penis

Krunoslav Petrić
Foto: Krunoslav Petrić
40 komentara

Zoran Jurković (31) biciklom je išao za susjedne Petrovce na posao. Spustio se olujni vjetar i bilo mu je jasno da ga nevrijeme neće zaobići obzirom da su se iznad njega nakupljali crni oblaci praćeni kišom i grmljavinom. Imao je na sebi radno odijelo s jaknom i gumene čizme pa se nadao da neće biti baš posve mokar. Baš je bio na ulazu u selo kad mu se iznad glave prolomio oštar zvuk groma i zadnje što je vidio bila je munja.
- Ne sjećam se ničega više. Probudio sam se u nekom automobilu s dva nepoznata muškarca koji su mi rekli da me voze u bolnicu jer me je udario grom. Nisam znao o čemu pričaju. Rekli su mi da me je grom udario i srušio s bicikla i da sam bio bez svijesti. Mislili su da sam mrtav. Osjećao sam samo da me nešto peče na prsima, ali me ništa drugo nije boljelo - kaže Zoran, jedan od rijetkih koji su preživjeli udar groma. Opekotine oko vrata i na prsima posljedica su visoke energije groma koja ga je spržila, a spas od sigurne smrti bile su mu gumene čizme i kotači na biciklu, ali i činjenica da mu grom nije prošao kroz cijelo tijelo nego je izašao kroz spolni organ i tako nije došlo do smrtonosnog "uzemljenja". Pročitajte još nekoliko neobičnih priča o ljudima koje je udario grom te su preživjeli: KLIKNITE OVDJE!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message