Obavijesti

News

Warren Buffet planira zaraditi na Appleu. Zaradite i vi!

Warren Buffet planira zaraditi na Appleu. Zaradite i vi!
1

Početkom prošlog tjedna, jedan od najuspešnijih ulagača i treći najbogatiji čovjek na svijetu, Warren Buffett, vlasnik Berkshire Hathawaya, kupio je dionice Applea u vrijednosti od 1 milijarde dolara

Prema Financial Timesu, vrijednost dionica ove tvrtke bi do kraja godine mogla porasti dodatnih 30%.

Licencirana brokerska kuća Fortrade, svim čitaocima 24sata, daje besplatnih 50€ početnog kapitala za trgovanje cijenom dionica Applea na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

 Buffet voli ulagati u tvrtke koje imaju prednost spram konkurencije, talentiran menadžment i razumnu cijenu dionica, što Apple sve ispunjava. Ovaj potez se pozitivno odrazio na vrijednost dionica, koje su nakon te objave porasle skoro 5%. Berkshire Hathaway je poznat po svojim dugoročnim ulaganjima i kako izgleda, računa na uspjeh nove linije Appleovog TV-a i automobila u narednim godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novo tržište koje Apple planira osvojiti je Indija. Prošlog tjedna objavljeni su planovi o otvorenju centra u Bangaloreu, već početkom 2017. godine, kako bi se poticao razvoj aplikacija za iOS. Bangalore je, inače, grad u južnoj Indiji, odakle su potekli mnogi start-upovi i tehnološki stručnjaci.

Ulazak na indijsko tržište je vrlo važan za Apple, naručito nakon usporavanja ekonomskog rasta Kine. Samo tijekom prvog kvartala, prodaja u Kini je pala za 26%. Tijekom 2015. godine, Appleov prihod u Indiji je prešao 1 milijardu dolara. Bez mnogo investicija, tijekom prvog kvartala ove godine, prihod je porastao 56%, u odnosu na isto razdoblje prije godinu dana.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava