Winter Music Conference otkriva prva imena za idući event | 24sata
Obavijesti

News

Winter Music Conference otkriva prva imena za idući event

Winter Music Conference otkriva prva imena za idući event
1

Budite mudri i ugrabite early bird ulaznice za Winter Music Conference koji će se odviti 20.2. u Hypo centru

VIDEO

Svjetski čuvena zimska konferencija nastavlja s akcijom u Hrvatskoj. Ovaj put u zagrebački Hypo Centar dovode dvojicu vrhunskih DJ-a / producenata techno i tech house zvuka: Jaya Lumena iz Budimpešte i Marka Nastića iz Beograda, a vjerujemo da su ta imena poznata svakom clubberu u regiji.

Jay je u elektroničkoj glazbi još od 80-tih, kad je s electro/wavea prešao na acid i techno, a klupsku je karijeru startao 2006., u progressive vodama. Pri skladanju je svakako pomoglo što je klasično obrazovan, a uzore u produkciji je i dalje nalazio među starim majstorima žanra. Četiri godine kasnije, mijenja stil u tech-house i funky techno, a popularnost mu ne jenjava, naprotiv – očito mu je dobro došao svježi zvuk, koji mu je pritom priskrbio iznimno veliku fan-bazu. I dalje ostaje jedan od najtraženijih europskih DJ-a, a kako je zvučao njegov nastup za doček Nove godine u Irskoj poslušajte u nastavku.

Marko Nastić je svakako techno atrakcija u regiji, s korijenima u najranijim danima srpske klupske scene, kad je kidao u tandemu Teenage Techno Punks s Dejanom Milićevićem, a danas je doajen klupskog zvuka na ovim prostorima, kolekcionar syntheva i producent sa zavidnom količinom izdanja. Njegovi su nastupi uvijek popunjeni - ako još niste prisustvovali niti jednom, vrijeme je da iskušate, a ako jeste, onda sigurno nećete propustiti niti ovu priliku! Marko je za blagdane bio dobre volje, pa je odlučio pokloniti remiks starog šlagera "Jesenja pesma".

Uz njih još gostuje i DJ Borg, tech majstor iz Tuzle, koji će vrtiti i na službenom afteru u Taboo-u, gdje će mu se pridružiti i rezident Full Ferry. Od domaće podrške tu je Pillsman. Potpuni line-up još nije poznat, ali i zasad najavljena imena više nego opravdavaju cijenu early bird ulaznice, koju od 11.1. možete nabaviti za iznimno povoljnih 40kn, i to OVDJE. Redovna će cijena biti 60kn, a na ulazu 80kn. Osim toga, u prodaju će biti pušten i ograničen broj VIP ulaznica, po cijeni od 120kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.