Obavijesti

News

Komentari 63

Youtuber zaključao trudnu curu na balkon, smrznula se do smrti

Youtuber zaključao trudnu curu na balkon, smrznula se do smrti

RUSIJA: Youtuber je uhićen nakon što je pustio svoju trudnu djevojku da se smrzne do smrti na balkonu. Sve je emitirao uživo na svom kanalu i dobro zaradio.

VIDEO

Ruski youtuber Stas Reeflay uhićen je nakon što je zaključao svoju trudnu djevojku na balkon i  pustio ju da se smrzne do smrti, prenosi The Sun.

Jedan mu je vjerni pratitelj obećao 1000$ ako natjera svoju trudnu djevojku Valentinu Grigoryevu da izađe na balkon na temperaturu ispod nule, noseći samo donje rublje. Reeflay je to učinio ne sluteći što bi se moglo dogoditi.

Njegova trudna djevojka nalazila se u ranom stadiju trudnoće, a ubrzo nakon što ju je Reeflay zaključao na balkon umrla je od hipotermije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezina šokantna smrt dovela je to niza reakcija u online svijetu. Ubrzo su počeli pristizati zahtjevi za hitnom zabranom internetskog ''nasilja u stvarnosti'', koje je lako dostupno svima, pa čak i djeci.

Stanislav Reshetnikov, poznat kao Stas Reeflay, cijeli je događaj emitirao uživo, sve do trenutka kad je shvatio da nešto nije u redu s Valentinom. 

Kada je shvatio što je učinio, youtuber je djevojku polegao na kauč i krenuo s oživljavanjem.

Na snimci se može čuti kako panično uzvikuje njeno ime.

- Valya, jesi li živa? Što se događa, zašto ne odgovaraš?! Srce, reci mi nešto molim te! - uzviknuo je youtuber svojoj djevojci

Nakon što je uvidio da njegova djevojka ne reagira poviknuo je gledateljima da nema pulsa i da više ne diše.

Snimku je u trenutku emitiranja pratilo čak 10 000 gledatelja, a prekinuo je sa snimanjem nakon dolaska hitne i njezinog proglašenja smrti.

Reshetnikov je nakon šokantnog događaja uhićen i ispitan od strane ruske polcije.

Prijete mu 2 godine zatvorske kazne ako forenzičari dokažu da je razlog smrti hipotermija. 

Ubrzo nakon incidenta, youtuberica Liza Lazerson reagirala je na spomenuti događaj. U svom najnovijem videu progovorila je o diskriminaciji žena na internetu i žestoko osudila potez ruskog youtubera.

- Žena se smrznula do smrti, a publika je sve to gledala i punila džep ubojici. Ovo mora prestati Ovakvi videi ukazuju da je nešto pošlo po krivu u svijetu - rekla je youtuberica u videu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Manolićeva kći za 24sata: Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao...

Pokazao mi je rukom da priđem krevetu, primio me za ruku i tri puta stisnuo. Tako smo se pozdravili, rekla je za 24sata Manolićeva kći Zrnka

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije
UMRO JE JOŽA MANOLIĆ

Planirao je atentat na Pavelića, preživio je ratove i pandemije

Kad se on rodio, u svijetu su se pojavili prvi radio aparati. Bilo je to vrijeme nijemog filma, Tesla je imao tad samo 66 godina, a internet, televizija i slične stvari postojale su samo u njegovoj glavi...
Umro je Josip Manolić (104)
NAJDUGOVJEČNIJI POLITIČAR

Umro je Josip Manolić (104)

Preminuo je Josip Manolić, jedan od najdugovječnijih hrvatskih političara. Bio je drugi predsjednik Vlade Republike Hrvatske i bivš visokopozicionirani pripadnik UDBA-e