News

Komentari 1

Za gradonačelnicu Bjelovara SDP kandidirao Antonetu Đokić

Za gradonačelnicu Bjelovara SDP kandidirao Antonetu Đokić

SDP predlaže osnutak centra za mlade koji bi im trebao osigurati prostor i sredstva da se kreativno izražavaju kroz projekte i događaje

Antoneta Đokić SDP-ova je kandidatkinja za bjelovarsku gradonačelnicu, izvijestili su u petak iz te stranke.

Antoneta Đokić odrasla je u Bjelovaru, gdje se i školovala. Magistra je ekonomije i već 14 godina radi u Gimnaziji Bjelovar, gdje je voditeljica računovodstva, priopćili su iz SDP-a, ističući kako je iznimno dobro upoznata s radom u javnim financijama.

SDP u Bjelovaru na izbore izlazi samostalno pod sloganom "Novi ljudi, nove mogućnosti".

Ta će se stranka zauzimati za kvalitetniji život starijih Bjelovarčana subvencioniranjem javnog prijevoza te izgradnjom dodatnih smještajnih kapaciteta i podizanjem kvalitete sadržaja u Domu za starije.

Također će se zauzimati za sudjelovanje Grada Bjelovara u osnutku javne ustanove poljoprivredne zadruge kojom se želi postići veća konkurentnost poljoprivrednika preko povoljnijih uvjeta nabave robe i plasmana njihovih proizvoda te kontinuirane besplatne edukacije.

SDP predlaže i osnutak centra za mlade koji bi im trebao osigurati prostor i sredstva da se kreativno izražavaju kroz projekte i događaje. Centar bi, u suradnji s gradskim ustanovama, trebao biti mjesto organizacije kvalitetnih sadržaja za mlade, a trebaju ga voditi mladi i njihove udruge, ističu iz te stranke.

Osim zauzimanja za vlastite ciljeve i projekte, bjelovarski SDP će u Gradskom vijeću konstruktivno djelovati te poduprijeti svaki dobar projekt, a argumentirano kritizirati i suprotstavljati se svakom lošem i štetnom prijedlogu, poručili su iz te stranke.

Najčitaniji članci