Obavijesti

News

Komentari 30

'Za probleme na aerodromima krivi prosvjednici i Delta Airlines'

'Za probleme na aerodromima krivi prosvjednici i Delta Airlines'
1

Donald Trump je odgovornost za probleme u američkim zračnim lukama nakon potpisivanja protuimigrantske uredbe prebacio na tisuće prosvjednika...

VIDEO

Američki predsjednik Donald Trump je u ponedjeljak odgovornost za probleme u američkim zračnim lukama nakon potpisivanja protuimigrantske uredbe prebacio na tisuće prosvjednika koji su se bili okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo njome i na informatički problem u aviokompaniji Delti.

"Velike probleme u zračnim lukama prouzročili su kvar računala u Delti, prosvjednici i suze senatora Schumera (demokrat)", poručio je američki predsjednik na Twitteru, istaknuvši da je uhićeno tek 109 osoba od 325.000 ljudi koliko ih svakodnevno ulazi na teritorij Sjedinjenih Država.

Tajnik za domovinsku sigurnost John Kelly "je rekao da je sve dobro prošlo, uz manje probleme. AMERIKA PONOVO MORA BITI SIGURNA!", dodao je predsjednik u poruci na društvenoj mreži.

"Pokušati pronaći teroriste prije nego uđu u našu zemlju nije nimalo zabavno. Pogledajte što se događa u svijetu!".

Izvršnom uredbom koju je predsjednik potpisao u petak i kojom se državljanima sedam muslimanskih zemalja (Iran, Irak, Libija, Somalija, Sudan, Sirija i Jemen) privremeno zabranjuje ulazak na američki teritorij i na 4 mjeseca zabranjuje ulazak izbjeglicama, podigao je buru u SAD-u i u inozemstvu.

Prenagljena primjena uredbe koja je stvorila zbrku na granici potaknula je nekoliko sudaca da privremeno ponište primjenu nekih odredbi i tako spriječe trenutačan izgon putnika uhićenih u zračnoj luci, koji su doputovali s važećim vizama i dozvolama trajnog boravka u SAD-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...