Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za svadbeni poklon: Mladenka je odsjekla glavu drugoj ženi

'Vjerska sutkinja' ISIL-a izgubila je muža pa se morala ponovno udati. Za vjenčani poklon poželjela je odsjeći glavu nekom 'nevjerniku'. Vođa terorista joj je dozvolio

102 komentara

Vođa ISIL-a Abu Bakr al Baghdadi dozvolio je jednoj mladenki da odsiječe glavu drugoj ženi za vlastiti svadbeni poklonNaime, žena koja je u Islamskoj državi 'vjerska sutkinja' izgubila je muža pa se morala ponovno udati. 

Za vjenčani poklon poželjela je odsjeći glavu nekom 'nevjerniku', a vođa terorističke skupine joj je to dozvolio, no inzistirao je da to bude druga žena jer su u ISIL-u 'muške' i 'ženske' stvari strogo odvojene

Žena koja je ostala bez glave je druga 'sutkinja' koja je optužena za špijunažu, ispričala je to bivša pripadnica ISIL-a za Daily Mail kojoj je ubijena žena bila šefica. 

Ispričala je i kakvo mučenje žene trpe u režimu samoprozvane Islamske države. 

Jednu su pogubili zbog poruke koju je poslala sestri u kojoj je napisala da nije zadovoljna uvjetima života. Čekaju ih i stroge kazne ako progovore s muškarcima koji im nisu dio uže obitelji, odsijecaju im udove zbog krađe i kamenuju ih na smrt zbog preljuba. Ni za jednu od tih kazni sucima nisu potrebni dokazi, dovoljno je da ženu netko optuži, a da je nevina dokaže se tek nakon što je već prekasno.

Možda vas zanima i ovo:
Message