Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Za vjenčanje iz snova potrebno je savršeno mjesto

Nakon što se par odluči vjenčati i proslaviti svoju ljubav kreće potraga za savršenim mjestom na kojem će se održati romantična proslava

Foto: Fort Apache

O čemu sve budući mladenci trebaju razmisliti kada se odlučuju gdje će slaviti početak braka? Koliko gostiju žele na svojoj svadbi, savršen prostor, a zatim odlučiti u kojem godišnjem dobu se žele vjenčati. U skladu s godišnjim dobom mijenjaju se i mnogi detalji na vjenčanju. Kvaliteta hrane i raznolikost izbora su vrlo visoko na popisu za svadbu. 

Svaki detalj je važan

Bilo da planirate tradicionalno ili tematsko vjenčanje, Fort Apache Event House na zapadnom dijelu Zagreba nudi besprijekoran prostor, hranu i vrhunsko osoblje koje će vam omogućiti vjenčanje bez stresa.

Foto: Fort Apache

Intimno vjenčanje od 50 gostiju ili veliko od 300, u ovom prostoru je sve moguće organizirati. Zbog svoje originalne arhitekture, prva takva zgrada u ovom dijelu Europe, ali i zbog mogućnosti prilagode prostora (na dva kata) moguće je planirati svadbu bez ograničenja. Trebate razmišljati na koji način organizirati prostor da bude dinamičan, ali i romantičan. Dolazak sa svatovima ili ceremonija u Fort Apache Event House, večera i ples, rezanje torte – sve su to elementi koje treba isplanirati.

Mladenci se mogu igrati dok planiraju dan za svadbu, a tijekom trajanja proslave samo uživati. Vanjski prostor i terase dozvoljavaju ugodno uživanje tijekom svadbe, Cigar bar je prostor u kojem se može predahnuti između plesa, bar, prostor za show cooking, igraonica za djecu, lift, osiguran prijevoz tijekom svadbe su dodatni sadržaj zbog kojeg će svaki gost biti zadovoljan. 

Foto: Fort Apache

Catering Lobaris zadužen je za svu hranu i predsvadbeni catering ako to mladenci žele. Zajedno ovi iskusni timovi organiziraju svadbe koje će se pamtiti. Ovaj prostor u Svetoj Nedelji nudi ekskluzivnost svakom paru, posebna zgrada uz jezero uz osoblje s godinama iskustva je sve što mladenci trebaju. 

Provjerite što se sve nudi u Fort Apache Event House, pošaljite upit na e-mail: info@fort-apache.com i otvorite Facebook stranicu.

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message