Obavijesti

News

Komentari 33

Zabava u ukletoj kući otela se kontroli: 'Skoro sam se utopila'

Zabava u ukletoj kući otela se kontroli: 'Skoro sam se utopila'
7

Amy Milligan iz Kalifornije neće još dugo zaboraviti posjet ukletoj kući 'McKamey Manor' u San Diegu. Tvrdi da su je unutra mučili na najgore načine i da je skoro umrla

VIDEO

Amy Milligan iz Kalifornije neće još dugo zaboraviti posjet ukletoj kući 'McKamey Manor' u San Diegu.

Milligan je na svojoj koži osjetila kako ova popularna atrakcija nije za svakoga. Ukleta kuća ili kuća sadizma u San Diegu, kako je neki nazivaju, vjerojatno je najstrašnija na svijetu. Umjesto duhova i kojekakvih crnih sjenki koje vrebaju u mraku i kutovima sobe, ovdje će vas domaćini udarati, vezati i mučiti satima, po vama će bacati žohare, zmije i polijevati vas umjetnom krvlju. Možda zvuči ekstremno, ali biznis koji je Russ McKamey pokrenuo ide odlično.

Tome svjedoči i podugačka lista onih koji žele posjetiti ovo mjesto, a ima ih na tisuće. U kuću istodobno mogu kročiti tek dvije osobe, a vlasnik brine da svaki posjetitelj doživi jedinstveno iskustvo otmice.

Osim toga, postoji još nekoliko uvjete - da biste uopće ušli u kuću morate imati preko 21 godine, biti savršenog zdravlja i postpisati da ulazite na vlastiti pristanak.

Milligan je jedna od sretnica koja je ušla u ukletu kuću, no vrlo brzo je požalila. Unatoč traumatičnom iskustvu, kako ga opisuje, dala je pozivitno mišljenje o McKamey Manoru jer je željela da se njezin posjet snima. Na videu  koji je postavljen na Youtube vidi se kako skupina maskiranih muškaraca baca Amy na pod, vezuje joj ruke i stavlja povez na oči, te potom gura u kombi. Nakon što je Amy ušla u kuću, na snimci se zacrni ekran i piše: „Ne možemo vam prikazati što se događa unutra“. Na kraju videa Amy leži u zamrzivaču, s povezom na očima, dok je njeni otmičari zalijevaju vodom.

Na početku snimke Milligan surađuje s otmičarima i ne buni se. Čini se kako se zabavlja. No nakon izrezanog dijela snimke, njezino raspoloženje se naglo mijenja. Milligan se, potpuno mokra, trese od straha i djeluje prilično uznemireno. Tvrdi kako upravo izrezani dio snimke skriva ono najgore. Tvrdi kako su je otmičari neprestano gurali pod vodu dok im je ona vikala da prestane jer će se utopiti.

- Kosa mi se zapetljala oko vrata. Iznad mene je bio kavez i nisam se mogla pomaknuti. Vrišitala sam: Pustite me, umrijet ću. Počela sam paničariti, a oni su se samo smijali – govori potresena Milligan, a prenosi San Diego Union Tribune.

Dodaje kako joj je posjet ukletoj kući ostavio emocionalne i fizičke ožiljke.

- Često plačem. Čim čujem za McKamey Manor potpuno se prestravim - kaže  Milligan koja je i policiji ispričala za svoje traumatično iskustvo, no nije podnijela kaznenu prijavu.

Vlasnik kuće poriče njene tvrdnje. Kaže da je iskustvo koje posjetitelji dobiju psihološko, kao i da se nikog ne zlostavlja na načine koje je Milligan opisala.

- Uvijek upozorim ljude da je moguće da zadobiju porezotine i slično. Zna bi agresivno, ali nikada nitko nije ozlijeđen. Kuća je potpuno sigurna. Svi znaju u što se upuštaju - kaže McKamey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina