Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zablistaj kao najbolja verzija sebe

Jeste li ikada mislili da je moguće u kratkom roku postići savršene kovrče? Često se zapitamo kako su mnoge cure tako vješte sa stiliziranjem kose i zašto nama takva frizura nikada ne uspije?

Foto: Philips

Kao inspiraciju za frizure potrebno je samo otvoriti Instagram koji će nas bombardirat s mnogo slika savršenih frizura i videa „how to make it“. 

Foto: Philips

Međutim, ovo nije jedina briga. Nakon ovog pitanja slijedi i glas opreza koji nas podsjeća na potencijalne štete koju kosi možemo nanijeti ukoliko pričamo o oblikovanju kose uređajima koji koriste toplinu. Na kraju nam preostaje jednostavno odustati i nadati se da nas naša prirodna kosa neće iznevjeriti i da će svaki dan biti „good hair day“. 

Što ako su ovakve brige nepotrebne i ako postoji uređaj koji će nam bez obzira na naše vještine pružiti savršenu frizuru svaki put, a uz to brinuti i o njezinom zdravlju? 

Foto: Philips

Tvrtka Philips predstavila je inovativni Philips MoistureProtect automatski uvijač. Bez obzira na vaše vještine stiliziranja kose, frizura će ispasti savršena svaki put. Jednim pritiskom gumba kreirati ćete sjajne, glamurozne i dugotrajne kovrče koje će privlačiti poglede ostalih- jednostavno i lako. Uz to, nebitno žurite li na posao ili neki dogovor, imate dovoljno vremena za frizuru koja ostavlja bez daha! Stiliziranje kose uz ovaj uređaj biti će najbrže do sad, zahvaljujući duljoj cijevi za oblikovanje koja omogućuje oblikovanje 2x više kose u jednom potezu.

Foto: Philips

Uz to, ne trebate birati dane kada ćete zasjati. Svaki dan može biti takav jer je uređaj potpuno siguran za korištenje i brine o njenom zdravlju. Uz MoistureProtect tehnologiju koja kontrolira i prilagođava temperaturu i time zadržava prirodnu vlage kose, sjaj kose biti će posebno istaknut, a kosa zaštićena i zdrava. 

Tema: Promo sadržaj

Message