News

Komentari 21

Parkirao i zaboravio ručnu na Krku: Balonima mu izronili auto

Parkirao i zaboravio ručnu na Krku: Balonima mu izronili auto

Vozač Peugota je u srijedu oko 14 sati parkirao kombi na pristaništu na Krku bez da ga je osigurao zbog čega je vozilo završilo u moru. Očevidom je utvrđena materijalna šteta od 20-ak tisuća kuna

Vozač Peugota nije povukao ručnu pa mu je automobil završio u moru. Plutao je 15-ak metara od obale, a kad se auto napunio vodom potonuo je na dubinu od četiri-pet metara, objasnio nam je čitatelj okolnosti nezgode u pristaništu Valbiska na otoku Krku.

POGLEDAJTE VIDEO: Kombi je plutao 15-ak metara od obale

Kako nam je potvrdila i riječka policija, vozač je u srijedu oko 14 sati napustio kombi bez da ga je osigurao zbog čega je vozilo završilo u moru.

Očevidom je utvrđena materijalna šteta od 20-ak tisuća kuna, a vozač je samostalno organizirao akciju izvlačenja auta iz mora.

- Stigli su policajci i jedan ronilac koji je na kombi pričvrstio tri balona. Kamion s kranom je na kraju izvukao vozilo iz vode. Srećom nije puhalo - rekao nam je čitatelj i dodao kako se do poslijepodnevnih sati snijeg na otoku otopio, a ronilac je bez obzira na zimske uvjete odradio odličan posao.

 

Najčitaniji članci