Obavijesti

News

Komentari 160

Zabunom popila deterdžent: Za oštećen jednjak 170.000 kuna

Zabunom popila deterdžent: Za oštećen jednjak 170.000 kuna
1

Mirjana D. (26), radeći kao konobarica u Cafe baru Carpe Diem u Hvaru, 25. srpnja 2012., ne znajući, popila je korozivno sredstvo za pranje posuđa. Oštetila je jednjak

VIDEO

Mirjana D. (26), radeći kao konobarica u Cafe baru Carpe Diem u Hvaru, 25. srpnja 2012., ne znajući, popila je korozivno sredstvo za pranje posuđa, pri čemu joj je teško oštećen jednjak.

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Stoga je tužila Međunarodnu zabavu d.o.o., tvrtku koja je vlasnik kafića, i zatražila odštetu. Općinski sud u Velikoj Gorici nepravomoćno je presudio kako joj pripada 169.580 kuna.

- Radila sam kao pomoćni šankist. Odlučila sam obrisati ogledalo iznad šanka i za to si donijela ljestve, ali sam najprije odlučila popiti vode - kazala je Mirjana D. na sudu. Zaposlenici bara pili su, naime, kupovnu vodu jer se govorilo da voda na otoku nije za piće, a držali su boce za piće uglavnom na šanku te su sebi točili u čaše i tako pili.

- Uzela sam bocu sa šanka pored cafe aparata i natočila misleći da je voda te uzela slamčicu i popila jedan gutljaj. Osjetila sam snažno pečenje i bol u grlu i vrisnula - svjedočila je djevojka. U pomoć su joj priskočili kolege. Od boli nije mogla ni progovoriti, pa im je, kad su je pitali što se dogodilo, pokazala na čašu i bocu vode. Pokušala je ispiranjem vodom i pijenjem vode, a potom i mlijeka, isprovocirati povraćanje, što joj nije uspjelo. Zbog jakih bolova zatražila je medicinsku pomoć. Medicinska vještakinja smatra da je kod djevojke došlo do oštećenja jednjaka teškog stupnja.

- Operativno joj je kreiran novi jednjak od debelog crijeva, a ono joj je skraćeno za više od trećinu. Tužiteljica ima tegobe u vidu žgaravica, vraćanja sadržaja iz želuca, koji može, ako je tekući, izlaziti i kroz nos, bolne i grčevite proljeve te promjene glasa - navela je vještakinja mr. Stanka Popijač-Ključar.      

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca