News

Komentari 22

Zadarski gradski zastupnik zbog vrećice s bijelim prahom prijavio Zekanovića policiji

Zadarski gradski zastupnik zbog vrećice s bijelim prahom prijavio Zekanovića policiji

Kako je u svom govoru direktno ili indirektno spominjao kokain, postoji osnovana sumnja da je zastupnik Zekanović na sjednicu donio vrećicu kokaina, napisao je Gaši u prijavi

Hrvoje Zekanović jutros je u sabornici izvadio vrećicu bijelog praha za koju tvrdi da ju je pronašao na Pantovčaku. Gradski zastupnik SDP-a grada Zadra sada je Zekanovića prijavio policiji pod sumnjom da je u Sabor donio vrećicu kokaina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gaši u prijavi navodi kako postoji osnovana sumnja da je u vrećici koju je Zekanović donio u Sabor bio kokain jer je tu supstancu više puta direktno i indirektno spominjao.

- Na današnju sjednicu Hrvatskog sabora, zastupnik Hrvoje Zekanović je govoreći o mogućem korištenju nedozvoljenih supstanci na Pantovčaku, donio vrećicu s bijelim prahom. Kako je u svom govoru direktno ili indirektno spominjao kokain, postoji osnovana sumnja da je zastupnik Zekanović na sjednicu donio vrećicu kokaina. Vjerujem kako ćete protiv zastupnika pokrenuti istragu kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog skandaloznog te do sada nezabilježenog događaja u najvišem predstavničkom tijelu Republike Hrvatske - napisao je Gaši u prijavi.