Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Zadnji udarni vikend: Na ulazu u Zagreb kolona oko kilometra

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeni zastoji su na prilazima turističkim središtima duž obale, pred naplatnim postajama i kod odmorišt

Foto: 24sata/24sata
12 komentara

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Donja Zdenčina i Karlovac (na 24.+700 km) u smjeru mora, vozi se otežano uz zastoje u koloni oko 10 km, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Vrlo je gust promet kolone su:

  • autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče
  • pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km;

Kraj sezone: Gužva na lučkom u smjeru Zagreba za zadnji udarni vikend u godini.

Posted by 24sata on Saturday, August 25, 2018

Istra

  • prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, a kolona je oko 3 km.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a povremeni zastoji su na prilazima turističkim središtima duž obale, pred naplatnim postajama i kod odmorišta na autocestama, na pojedinim graničnim prijelazima, te u trajektnim lukama i pristaništima. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Istri i Hrvatskom primorju. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će zabranjen u subotu od 4 do 14 sati i u nedjelju, 26. kolovoza, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Bregana-Lipovac

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Granični prijelazi

Zbog višesatnih čekanja na graničnome prijelazu Bajakovo na ulazu u Republiku Hrvatsku HAK savjetuje vozačima da za ulazak u Hrvatsku koriste susjedne granične prijelaze Tovarnik i Principovac (Ilok).

Zbog dugotrajnih čekanja na graničnome prijelazu Pasjak na izlazu iz Republike Hrvatske HAK poziva vozače da koriste granični prijelaz Rupa.

Zbog gustoga prometa i pojačanoga priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća su i duža čekanja, pa HAK moli vozače za strpljenje.

Pomorski promet

U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog povremeno pojačanoga priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message