Obavijesti

News

Komentari 29

Zagreb: Mladi par se bacio u smrt sa 3. kata zgrade?

Zagreb: Mladi par se bacio u smrt sa 3. kata zgrade?
15

Vedran Matešić (35) je poginuo, a Vesna Biljak (22) se bori za život nakon pada s 3. kata zgrade. Susjedi sumnjaju kako se Vedran prvi bacio...

VIDEO

Bila je žestoka borba jer je tutnjalo da sam mislila kako će srušiti zid i oboje uletjeti u moju sobu. Njihova svađa i tučnjava probudili su me oko 1 sat. Zid nam dijeli spavaće sobe i često čujem udarce. Još se tresem od straha, rekla je Bosiljka Marić, prva susjeda mladog para koja živi u Cvjetnoj ulici u zagrebačkom naselju Trnje. Dodala je da je prije udarca tijela o beton čula podizanje roleta. Policija još ne zna kako je par pao kroz prozor stana na trećem katu. Vedrana Matešića (35) Hitna je prevezla u Rebro, gdje je oko 2.30 preminuo. Njegovu djevojku Vesnu Biljak (22) prevezli su u Vinogradsku gdje sei bore za njezin život.
- Prizor je bio užasan. Ležali su u lokvi krvi. Ona je bila okrenuta potrbuške. Bila je tako sitna, s prozora sam mislila da je dijete. Još su bili živi. On je stenjao - rekla nam je susjeda koja ih je zatekla iza zgrade. Otkrila je kako je nakon prvog udarca čula ženski glas da viče: “Ma ti si lud, ti nisi normalan!”, nakon čega je čula drugi udarac. Stoga pretpostavlja da je Vedran pao prvi.
Unatoč čestim svađama, susjedi par opisuju kao vedre mlade ljude. Djevojka je navodno prije desetak dana bijelom Ladom Nivom udarila u četiri automobila i tramvaj te pobjegla. No policija ju je navodno brzo pronašla kraj zgrade u Cvjetnoj ulici. Matešić je imao svoju tvrtku Studio V. za informatičke usluge registriranu na toj adresi. Susjedi pričaju da mu je posao dobro išao.

Vesna Biljak (22) u lipnju 2007. kuhala je u emisiji RTL-a “Večera za 5”. Studentica filozofije u emisiji je rekla da obožava životinje. Otkrila je da ima tri mačke i albino tvora Trevora, kojeg šeta na uzici. Bavila se klizanjem i redovito išla u teretanu. Oduvijek je željela skočiti padobranom. Najviše voli spremati palačinke i tjesteninu s račićima, a prijateljica vegetarijanka naučila ju je pripremati soju i tofu rižoto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to
NESTABILNO VRIJEME

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to

Što je lipanjski monsun o kojem piše Istramet? Radi se o meteorološkom fenomenu s izraženim padalinama i mogućim poplavama. Kako pišu, stabilizacija vremena trenutno nije na vidiku

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj
VOZITE OPREZNO!

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća
VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih
HITNA POMOĆ NA TERENU

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih

Karlovačka policija je potvrdila da je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 u blizini odmorišta Draganić. U nesreći je sudjelovao jedan auto koji je izletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđeno je troje ljudi, a težina ozljeda za sad nije poznata. Iz HAK-a javljaju da se zbog nesreće u smjeru Dubrovnika vozi u dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. Mole vozače da voze oprezno.