Obavijesti

News

Zahvaljujući novoj metodi pozdravit ćete se s borama

Zahvaljujući novoj metodi pozdravit ćete se s borama
10

Ana se trudila voditi brigu o svom izgledu, dijeti i redovitoj fizičkoj aktivnosti

Svakodnevno je pažljivo njegovala svoje tijelo, posebice kožu lica. Prije kupnje bilo kojeg proizvoda, detaljno je proučavala njegov sastav i djelovanje. A sve to samo kako bi izbjegla problem obješene kože u starosti. Nažalost, bez obzira na trud, s vremenom su se počele pojavljivati prve mimičke bore, borice oko očiju, linije između usta i nosa…. 

Mladim ženama je lakše u životu

Ana je radila u velikoj tvrtki, specijalizirala se za kontakt sa stranim klijentima. Prezentiranje tvrtke u međunarodnom kruženju iziskivalo je ne samo elegantnu odjeću nego također i dobar izgled. Bore su učinile da se Ana osjeća manje atraktivnom i sigurnom u sebe. Počela je također izbjegavati društvo mlađih kolegica s posla…

Treba djelovati!

Ana je dugo razmišljala o tome što napraviti kako bi izgledala mlađe i kako bi vratila glatku kožu. Kupovala je nove kreme, radila maske, išla je na masaže. Iz mjeseca u mjesec trošila je sve više a njena se polica savijala od količine kozmetike. Kada ju je preko vikenda posjetila majka, nije mogla vjerovati vlastitim očima. "Ljubavi, a da ti ne pretjeruješ! Što će ti tolika količina krema?! - rekla je. Ana uopće nije razumjela njezino čuđenje. "Pa moram se dobro prezentirati, ne mogu izgledati staro, gore od kolegica s posla" – objasnila je.   

Specijalistička rješenja

Tvrdnje majke da je s njezinim izgledom sve u najboljem redu, nisu dale rezultat. Ana je odlučila otići korak dalje. Uputila se do specijalista na poručju estetske medicine. "Najbolje rezultate će Vam dati botoks. Izgladit će mimičke bore, vratit će prirodan i relaksiran izgled lica" – rekao je specijalista.

Nažalost, Ana se od malena bojala injekcija, samo kada bi vidjela iglu, već joj se vrtilo u glavi. Računala je na manje invazivna rješenja. Nakon što je razmislila, odlučila je da neće donositi brze odluke. Tretman je odgodila za sljedeći posjet. Iako sama nije bila sigurna hoće li se uopće tamo opet pojaviti. "Još nemam 40 godina a već mi hoće reći da za mene nema nade. A što će biti za sljedećih 10 godina, predložit će mi operaciju?! - pomislila je.

Dobri savjeti

Bore na licu svakim danom sve su joj više smetale. Prestala se osmjehivati, na poslu je bila distancirana što se izrazito odrazilo na kvalitetu i učinkovitost njenog rada. Uspoređivala se s drugim mlađim ženama, njeni kompleksi su bili sve veći.

Anino loše raspoloženje primjetila je jedna kolegica na poslu. Pitala ju je o čemu se radi i može li ona nekako pomoći. "Katice, ništa mi neće pomoći, pogledaj moje lice. Imam sve više bora, sve djevojke izgledaju bolje od mene. Bila sam kod specijaliste, predložio mi je botoks. Odustala sam, panično se bojim igle. Nema spasa za mene…"- požalila se.

"Dobro si napravila! Ne moraš tražiti takva rješenja, nemaš 60 godina! Sama koristim određenu metodu i kao što vidiš ja nemam problem sa starenjem kože. Sigurna sam da će tebi također pomoći".

Promjene su dobre

Ana je odlučila testirati tu metodu tjedan dana. Već nakon prvih nekoliko dana trajanja tretmana primijetila je razliku. Nije mogla vjerovati vlastitim očima. Koža je postala čvrsta i napeta. Mimičke bore su se znatno smanjile a osmijeh joj nije silazio s lica. Zahvaljujući ovoj metodi više nikada se neće morati brinuti za svoj izgled. Kao da je započela novi žvot!

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.