Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zanima vas kako i gdje se proizvodi Karlovačko?

Dan otvorenih vrata održava se u utorak od 11 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva.

Foto: HEINEKEN Hrvatska

HEINEKEN Hrvatska za vrijeme trajanja Dana piva Karlovac tradicionalno organizira dan otvorenih vrata pivovare. Tada ljubitelji piva mogu saznati gdje i kako nastaje Karlovačko pivo koje se, kako ponosno ističu u pivovari, proizvodi od ječma isključivo s hrvatskih polja. 

Karlovac - 30.10.2018 - Karlovacka pivovara u vlasnistvu Heinekena smjestena u karlovackom naselju Dubovac | Autor: Robert Fajt / CROPIX Foto: Robert Fajt / CROPIX

Dan otvorenih vrata održava se u utorak od 11 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca. Obilazak završava edukativnom i zanimljivom degustacijom brendova iz portfelja pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će s tzv. stare porte pivovare kretati svakih sat vremena. 

Karlovac - 30.10.2018 - Karlovacka pivovara u vlasnistvu Heinekena smjestena u karlovackom naselju Dubovac | Autor: Robert Fajt / CROPIX Foto: Robert Fajt / CROPIX

S obzirom da je pivovara proizvodni pogon, mole se svi posjetitelji da u obilazak dođu isključivo u čvrstim i zatvorenim cipelama ravnih potplata.

Inače, tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu.

Tema: Promo sadržaj

Message