Obavijesti

News

Komentari 16

Zaplijenio Ferrari radi 'istrage', razbio ga i odbija platiti štetu

Zaplijenio Ferrari radi 'istrage', razbio ga i odbija platiti štetu
3

Američko ministarstvo pravosuđa odbija platiti 750.000 dolara odštete jer se ne smatraju odgovornima za štetu nastalu dok su 'dobra u rukama provoditelja reda'

VIDEO

Osiguranje Motors, vlasnici Ferrarija F50 oduševili su se čuvši kako je FBI pronašao ukradenog ljubimca 2008. godine. Međutim, oduševljenje je splasnulo nakon što je agent Fred Kingston otišao s Ferrarijem na test vožnju, izgubio kontrolu, zabio se u živicu i razbio ga. 

Osiguravajuća kuća sada tuži pravosuđe jer im FBI odbija platiti 750.000 dolara odštete (četiri milijuna kuna), piše Daily Mail. Auto su ukrali 2003. godine prodavaču u Rosemontu. Motors je preuzeo vlasništvo nad autom nakon što su kupcu isplatili štetu. FBI ga je našao pet godina kasnije istražujući krađe auta. 

Fred Kingston trebao je preseliti auto iz garaže 2009. godine. Pozvao je i zamjenika tužitelja J. Hamiltona Thompsona na kratku vožnju.

- Čim smo izašli s parkirališta, auto je počeo zanositi u zavoju. Agent ga je pokušao ispraviti, ali je udario u pločnik, zatim u živicu, a zaustavio se u stablu - izjavio  je Thompson koji nije ozlijeđen. Kingstonu je trebalo nekoliko šavova na čelu. 

Auto iz 1995. godine, jedan od 50 takvih u SAD-u, pretrpio je totalnu štetu. Iz ministarstva pravosuđa rekli su samo da se ne smatraju odgovornim za štetu nastalu dok su 'dobra u rukama provoditelja reda'. Većinu dokumenata neće ni otkriti na sudu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.