Obavijesti

News

Komentari 6

Zaštitar diska bez razloga nožem u leđa ubo gosta

Zaštitar diska bez razloga nožem u leđa ubo gosta
3

Milana Biondića naljutilo je što je Siniša Huskić iz kluba izašao s bocom. Vlasnik mu je rekao da je to dozvoljeno, a ovaj se zaletio i ubo gosta nožem

VIDEO

Izlazili smo i suprugu je zaštitar rekao da ne smije s bocom van. Njemu nije bilo jasno zašto jer gosti redovito iznose piće ispred ulaza. Porječkali su se, a ubrzo je izašao i vlasnik kluba - priča Antonia, supruga Siniše Huskića (35) koji je u subotu navečer ozlijeđen ispred disco kluba "Konoba" u Senju. Vlasnik Dario Popović (43) rekao je  zaštitaru Milanu Biondiću (27) zvanom Suljo da Siniša smije iznijeti bocu pa je svađa prestala.
- Krenuli smo preko ceste. Suljo je odjednom dotrčao i Sinišu nožem ubo u leđa - dodaje Antonija. Stigle su policija i Hitna. Kako tvrde očevici, Biondića su policajci pješice vodili do deset minuta hodom udaljene policijske postaje. Ozljeđenog Sinišu iz senjskog Doma zdravlja prevezli su u riječki Sušak.
- Rana je duboka deset centimetara. Srećom suprug mi je stabilno - govori vidno šokirana Antonija. Zaštitar je zadržan na obradi. Ovo nije prvi put da napada goste kluba. Prošli vikend je iz istog razloga napao i M.B. (21).
- I mene je, kao Sinišu, napao jer sam s čašom krenula van. Nekoliko puta me bacio u željezna vrata. Pozvala sam policiju, ali eto, ovaj vikend je opet radio i opet napadao ljude - priča djevojka. Sinišin brat Mehmed Huskić je nakon nesreće otišao u "Konobu" i udario vlasnika te je i on prenoćio u postaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.