Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto je web shop Tepih centra najposjećeniji?

Zašto je web shop Tepih centra najposjećeniji?
10

Tepih centar je još jednom potvrdio da uvijek daje više i to u svim poslovnicama diljem Hrvatske i na web shopu

Bez obzira na veličinu prostorije, kvalitetu i ljepotu namještaja, tek unošenjem tepiha dom postaje oaza za opuštanje i uživanje. Osim što služe kao dekorativni elementi, tepisi u interijeru imaju funkcionalnu ulogu. Oni doprinose toplini doma te služe kao zvučna i toplinska izolacija. Tepihe možemo postaviti u sve prostorije u kojima boravimo. Ako tražite idealan tepih, pravo je vrijeme da posjetite Tepih centar ili web shop Tepih Centra!

FOTO: Goran Fric, direktor Tepih centra

Požurite jer povodom rođendana Tepih centar pripremio je veliku akciju s popustima i do 66%. Akcija je u  centrima u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli.  No, ako ne stignete do trgovine, tu je  webu shopu na kojem su iste akcije...  A izbor je uistinu velik i sigurno ćete pronaći baš ono što i tražite. 

FOTO: Valent Kušenić, pomoćnik direktora

-  Webshop smo otvorili 2014. godine. Zahvalni smo na sve više zadovoljnih stalnih i novih kupaca koji su nam omogućili stalni rast prodaje od preko 25% godišnje - kaže Goran Fric, direktor Tepih centra i naglašava da u ponudi imaju više od 1000 artikala kvalitetnih tepiha strojne i ručne izrade, tepih staza, tapisona, umjetnih trava, PVC podova i otirača. Osim toga, dostava je brza i pouzdana za sve krajeve Hrvatske, a nudi se i mogućnost rezervacije, plaćanja i preuzimanja artikla u bilo kojoj poslovnici putem aplikacije webshopa. I što je najvažnije - kupujete bez brige.  Ako vam atrikl ne odgovara možete ga zamijeniti ili tražiti povrat novca.

FOTO: Amar Ahmetspahić, voditelj prodaje

FOTO: Nikolina Pavlović, voditeljica  programa zavjesa i tekstila

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura