Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto je web shop Tepih centra najposjećeniji?

Tepih centar je još jednom potvrdio da uvijek daje više i to u svim poslovnicama diljem Hrvatske i na web shopu

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Bez obzira na veličinu prostorije, kvalitetu i ljepotu namještaja, tek unošenjem tepiha dom postaje oaza za opuštanje i uživanje. Osim što služe kao dekorativni elementi, tepisi u interijeru imaju funkcionalnu ulogu. Oni doprinose toplini doma te služe kao zvučna i toplinska izolacija. Tepihe možemo postaviti u sve prostorije u kojima boravimo. Ako tražite idealan tepih, pravo je vrijeme da posjetite Tepih centar ili web shop Tepih Centra!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

FOTO: Goran Fric, direktor Tepih centra

Požurite jer povodom rođendana Tepih centar pripremio je veliku akciju s popustima i do 66%. Akcija je u  centrima u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli.  No, ako ne stignete do trgovine, tu je  webu shopu na kojem su iste akcije...  A izbor je uistinu velik i sigurno ćete pronaći baš ono što i tražite. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

FOTO: Valent Kušenić, pomoćnik direktora

-  Webshop smo otvorili 2014. godine. Zahvalni smo na sve više zadovoljnih stalnih i novih kupaca koji su nam omogućili stalni rast prodaje od preko 25% godišnje - kaže Goran Fric, direktor Tepih centra i naglašava da u ponudi imaju više od 1000 artikala kvalitetnih tepiha strojne i ručne izrade, tepih staza, tapisona, umjetnih trava, PVC podova i otirača. Osim toga, dostava je brza i pouzdana za sve krajeve Hrvatske, a nudi se i mogućnost rezervacije, plaćanja i preuzimanja artikla u bilo kojoj poslovnici putem aplikacije webshopa. I što je najvažnije - kupujete bez brige.  Ako vam atrikl ne odgovara možete ga zamijeniti ili tražiti povrat novca.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

FOTO: Amar Ahmetspahić, voditelj prodaje

Foto: Borna Filic/PIXSELL

FOTO: Nikolina Pavlović, voditeljica  programa zavjesa i tekstila

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message