Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zastrašujući video: E-cigareta mu je eksplodirala - u ustima

E-cigarete, koje se krivo promoviraju kao zdrava ili barem zdravija verzija duhanskih cigareta, imaju popriličnu ružnu prošlost eksplodiranja što je nanijelo opasne ozljede brojnim pušačima.

Nadzorna je kamera u jednom uredu u Massachusettsu u SAD-u snimila zastrašujući prizor - eksploziju elektroničke cigarete u trenutku kada je ona bila u ustima mlađeg muškarca.

Incident se dogodio 7. siječnja ove godine, a svi detalji nesreće, kao i ozljeda koje je pretrpio mladić, nisu objavljeni. Poznato je tek da je 'zaradio' 12 šavova i opekotine

Kao što smo već napomenuli, ovo nije prvi takav slučaj, a nekoliko sličnih snimaka internetom se proširilo i prošle godine. Sreća u nesreći tada je bila da su cigarete eksplodirale u džepovima vlasnika, a ne kada su im bile prislonjene uz lice. 

Ovakvi slučajevi nažalost nisu rijetkost, prije svega zbog upitne kvalitete cigareta i još više baterija, a znanstvenici se spore i oko zdravstvenog aspekta korištenja e-cigareta koje se često promoviraju kao zdravije od običnih, duhanskih. No, brojna istraživanja pokazuju da bi se i korisnici e-cigareta trebali zabrinuti zbog tekućina upitnog podrijetla i kvalitete. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message