Obavijesti

News

Komentari 139

Raspjevani Milinović Liniću: Laži me... Ti me lažeš najbolje!

Raspjevani Milinović Liniću: Laži me... Ti me lažeš najbolje!
6

Darko Milinović dodao je i kako ne treba ljutiti Milanovića kako se ne bi ranije vratio iz Australije i donio još neku odluku koja će opet biti na štetu hrvatskih građana

VIDEO

Povećanje stope zdravstvenog doprinosa s 13 na 15 posto , što su Banski dvori predložili u sklopu rebalansa proračuna u cilju smanjenja deficita. U ovoj godini od te mjere očekuje se povećanje prihoda za 1,6 milijardi kuna dok bi iduće godine taj efekt trebao biti 2,4 milijarde kuna.

Ministar financija Slavko Linić kazao je Vlada svjesna negativnih posljedica ove mjere koje će se očitovati slabljenje konkurentske moći hrvatskog gospodarstva, ali napominje da se mora donijeti ako se želi biti odgovoran u borbi za smanjenje deficita. Oštre kritike stigle su od oporbe.

Dujomir Marasović (HDZ) poručio je da je Vlada svojom politikom dovela do smanjena potrošnje te da bi, da je premijer, njegovo izlaganje trebalo završiti davanjem ostavke i raspisivanjem izbora. Pozvao je ministra da prizna da je ovo kapitulacija gospodarske politike.

- Molim vas da kažete Marasoviću, bili ste u pravu. Ako to izustite pozivam vas u kafić, bacam se u trošak i plaćam kavu u kafiću - kazao je Marasović.

Darko Milinović upozorio je da u ovoj državi sve pada od BDP-a, industrijske proizvodnje, izvoza, osobne potrošnje, investicija, optimizama, dok raste jedino napetost koja se kaže može rezati kao sir. Milinović je napomenuo da je podizanje stope zdravstvenog doprinosa daljnje povećanje presije na gospodarski sektor.

- Govorili ste o MMF-u, o Europskoj komisiji, pokušavali ste naći izlaz, zašto sada doprinos s 13 na 15 posto? Sada nemojte se uvrijediti, citirat ću, Alku Vujicu "Laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje" - poručio je HDZ-ovac. Optužio je aktualnu vlast da je od kad su preuzeli vlast dug u zdravstvu povećali za 5 milijardi kuna . Osvrnuo se i na premijerov put u Australiju i tamošnjim Hrvatima je poručio:

- Dobro je da je premijer u Australiji. I nemojte ga tamo dočekivati prosvjedima jer možete ga naljutiti pa će se prije vratiti u Hrvatsku. Ali čim se vrati u Hrvatsku vjerojatno će Vlada donijeti ponovno nekakav zakon koji ide na uštrb ljudi, pacijenata i standarda življenja. Pa dragi Hrvati iz Australije nemojte ga tjerati, dobro je za Hrvatsku, za vašu Domovinu da je što duže tamo da ne donosi ovakve nakaradne mjere, nakaradne zakone kojima su građani Hrvatske nezadovoljni - zaključio je.

Pokretanje videa...

24sata TV VIDEO

Replicirao mu je Igor Rađenović (SDP) ističući da premijer radi svoj posao.

- Bilo bi dobro da predsjednik vaše stranke radi svoj posao pa da poneki put dođe ovdje u Sabor - rekao je.

Rađenović je ministra financija i Vladu napomenuvši da je ova Vlada po prvi put u povijesti smanjila deficit za 5 milijardi kuna.

U obranu premijera stao je i Petar Baranović (HNS).

- Zoran Milanović je premijer koji nema jednostavnu ulogu, ima svoje vrline i svoje mane, nikoga ne idealizira. Sreća i Bog za ovu državu da nije izašla iz projektnog biroa HDZ-a jer vi ste poznati po projektiranju kvalitetnih, poštenih, uspješnih premijera ove zemlje - uzvratio je HNS-ovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'

Dječak koji je pronašao dijete u košu za smeće u Zaprešiću ekskluzivno je otkrio detalje strave te večeri za 24sata
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192