Zatekao svećenika i svoju ženu: Šef Civilne zaštite u Slavoniji priveden zbog prijetnji i nasilja | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 390

Zatekao svećenika i svoju ženu: Šef Civilne zaštite u Slavoniji priveden zbog prijetnji i nasilja

Zatekao svećenika i svoju ženu: Šef Civilne zaštite u Slavoniji  priveden zbog prijetnji i nasilja

Kako je potvrdila PU Vukovarsko-srijemska, šef Civilne zaštite došao je sa sinom kući gdje je zatekao svoju ženu i svećenika iz obližnjeg mjesta. Policija je privela njega i sina, u kući su pronašli streljivo

VIDEO

Šef stožera Civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a za Komletince i njegov sin uhićeni su zbog obiteljskog nasilja u kući u Komletincima 27. prosinca.

Kako je potvrdila PU Vukovarsko-srijemska, šef Civilne zaštite u kući je zatekao svoju ženu i svećenika iz obližnjeg mjesta.

Nezadovoljni onime što su vidjeli, otac i sin su svećeniku i ženi izrekli prijetnje, a i došlo je do naguravanja koje se smatra nasiljem zbog čega je morala intervenirati i policija.

Što je točno radio svećenik u njihovoj kući i zašto je tu došao, obzirom da selo Komletinci nisu u nadležnosti njegove župe, nije poznato.

'Spavamo u autu s troje djece, a nemamo novca ni za benzin pa ne možemo više paliti grijanje'
'Spavamo u autu s troje djece, a nemamo novca ni za benzin pa ne možemo više paliti grijanje'

No, policija je morala reagirati na izrečene prijetnje pa je, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavila pretragu kuće i tu pronašla nekoliko komada streljiva.

Otac i sin su 29. prosinca predani pritvorskom nadzorniku a potom su saslušani u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Izrečena im je zabrana prilaska i kontakta sa svećenikom pa su pušteni na slobodu.

Nakon toga je 31. prosinca dao ostavku na mjesto načelnika Stožera i predsjednika HDZ-a Komletinaca, navodeći da je to zbog 'osobnih razloga'.

Božinović, Markotić i Capak cijepili se pred kamerama
Božinović, Markotić i Capak cijepili se pred kamerama

Mještani Komletinaca kažu kako nisu iznenađeni. Nakon toga događaja supruga više ne živi u obiteljskom domu. Navodno živi u Župnom dvoru kod svećenika koji joj je, nakon svega, pružio utočište.

Za svećenika njegovi vjernici u Slakovcima kažu da je nekonvencionalan i otvorenog uma; vozi motor, član je bikerske skupine, ide u teretanu, pazi na izgled. Inače je diplomirani psiholog i psihoterapeut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 390

VIDEO

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta
VREMENSKA PROGNOZA

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta

Danas će prevladavati sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne u unutrašnjosti uz jači razvoj oblaka samo rijetko moguć poneki pljusak