Obavijesti

News

Komentari 90

Zaustavite brojanje, ovi izbori su prevara! Nose vile, baklje... Što god im dođe pod ruku

Zaustavite brojanje, ovi izbori su prevara! Nose vile, baklje... Što god im dođe pod ruku
9

Situacija se zahuktava u cijeloj zemlji, a brojni građani, analitičari i političari strahuju od mogućih nereda. Točnije, izgredi se već događaju. U Arizoni, Philadelphiji, Portlandu, New Yorku...

VIDEO

U tijeku su jedni od najneizvjesnijih predsjedničkih izbora u SAD-u u povijesti. Joe Biden je bliže pobjedi, ali sve su karte još na stolu i aktualni predsjednik Donald Trump također može do potrebnih 270 elektorskih glasova.

Situacija se zahuktava u cijeloj zemlji, a brojni građani, analitičari i političari strahuju od mogućih nereda. Točnije, izgredi se već događaju...

Meg Ross, a supporter of President Donald Trump, holds a sign during a "Stop the Steal" protest at the Clark County Election Center in North Las Vegas

Arizona prosvjeduje: Gužva je izbila kada se pojavio teoretičar zavjere Alex Jones

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditelj Infowarsa i teoretičar zavjere Alex Jones pojavio se na prosvjedu ispred ureda u Phoenixu gdje se broje glasovi Arizone.

Što ako Trump odbije napustiti Bijelu kuću? Mogu ga deložirati
Što ako Trump odbije napustiti Bijelu kuću? Mogu ga deložirati

Mnoštvo pristaša predsjednika Donalda Trumpa koje se okupilo ispred Centra za tablice i izbore u okrugu Maricopa 'eruptiralo je' oko njega skandirajući mu ime.

Gospodin Jones, o kojem je gospodin Trump s odobravanjem govorio, povikao je u megafon: "Amerika je ujedinjena" i "1776! Svijet gleda primjer Arizone, predsjednik gleda primjer, nećete im dopustiti da ovo ukradu", rekao je. Prosvjednici su se prvi put okupili ispred zgrade u srijedu navečer, mnogi naoružani. 

Protest following the 2020 U.S. presidential election in Phoenix, Arizona

Planirali napasti centar u Philadelphiji u kojem se prebrojavaju glasovi

Policija u Philadelphiji istražuje navodnu zavjeru za napad na kongresni centar Pennsylvania u Philadelphiji u četvrtak navečer.

Action News saznao je da je policija dobila dojavu o grupi, možda dvoje muškaraca koja su se automobilom dovezla iz Virginije kako bi napala Kongresni centar gdje se broje glasovi u Philadelphiji.

Jedan je muškarac odveden u pritvor. Nejasno je kako ili je li muškarac povezan s istragom.

Policija kaže da su pronašli oružje i vjeruju da su pronašli Hummer o kojem su dobili dojavu. Nisu zabilježene ozljede.

Black Lives Matter prosvjednici više nisu na ulicama Manhattana

Stotine policajaca u zaštitnoj opremi prisilno su očistili park Union Square u središtu New Yorka od prosvjednika organizacije Black Lives Matter nakon višesatnih prepucavanja i zadržavanja, javio je dopisnik Sputnjika s lica mjesta.

Policija spriječila napad na kongresni centar u Philadelphiji gdje se broje glasački listići?
Policija spriječila napad na kongresni centar u Philadelphiji gdje se broje glasački listići?

Skup koji je organizirao Black Lives Matter započeo je ranije navečer ulicama Manhattana i dogodio se na Union Square Parku, tradicionalnom mjestu prosvjeda, gdje su uzvikivali slogane protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Skup je u početku bio miran, ali povremeni izljevi nasilja vidjeli su kako su policajci zadržali desetke prosvjednika, prenosi Sputnik.

Ubrzo nakon toga, veliki broj policajaca odjevenih u opremu za demonstracije počeo je dolaziti na biciklima. Ogradili su park i počeli tjerati glavninu prosvjednika s ulica. Nekoliko desetaka poslušnih sudionika skupa i dalje je na ulicama uz veliko prisustvo policije.

Protest following the 2020 U.S. presidential election in Phoenix, Arizona "Stop the Steal" protest at Clark County Election Center in North Las Vegas

Evo kako  to izgleda u Nevadi, tamo barem nema nemira:

Jučer u Portlandu prosvjednici palili i rušili

Prosvjednici su lomili i palili izloge trgovina i bacali molotovljeve koktele. U sve se morala umiješati Nacionalna garda koja je, kako javljaju svjetski mediji, uhitila 11 osoba.

Donald Trump osudio je nerede u Portlandu, ali i u ostatku zemlje. Rezultat predsjedničkih izbora možda će se znati do petka, a možda se neće znati danima, ili tjednima, s obzirom da su najavljene i brojne tužbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić