Obavijesti

News

Komentari 170

Ukrajina pokazala napredak u protuofenzivi, Putin tvrdi: Kijev ima ogromne gubitke u akciji...

Ukrajina pokazala napredak u protuofenzivi, Putin tvrdi:  Kijev ima ogromne gubitke u akciji...

Raste broj poginulih i ozlijeđenih u noćnim raketnim napadima Rusije na ukrajinski grad Krivij Rih u kojima su uništili peterokatnu stambenu zgradu. Oglasio se i Zelenski

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22:40

Obraćanje Zelenskog

Zahvaljujem svima u našem društvu koji shvaćaju kako za oslobađanje naše zemlje trebaju teške, herojske i intenzivne akcije, koje, iz dana u dan, korak po korak, daju potrebnu moć našim ukupnim ofenzivnim vojnim akcijama, kazao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u svojem večernjem obraćanju.

Kazao je i kako njihove trupe napreduju i u okolici Bahmuta. piše ukrajinska Pravda.

21:50

Stoltenberg nakon sastanka s Bidenom poručio: Ukrajinci napreduje u protuofenzivi...

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg rekao je u utorak da Ukrajina postiže napredak u svojoj protuofenzivi protiv ruskih agresora i predvidio da će čelnici NATO-a povećati vojnu pomoć Kijevu na sastanku sljedeći mjesec.

Stoltenberg je govorio prigodom susreta u Washingtonu s američkim predsjednikom Joeom Bidenom koji je kazao da je predanost SAD-a NATO-u čvrsta kao kamen.

OVDJE VIŠE O TEMI

20:47

'Lako se dogovorimo...'

Bude li potrebno upotrijebiti nuklearno oružje, o tome će se vrlo brzo i u svakom trenutku moći dogovoriti Moskva i Minsk, veli bjeloruski diktator Aleksandar Lukašenko, kojem uskoro stiže rusko taktičko nuklearno oružje, javlja mk.ru.

Lukašenko je također rekao da su nuklearne bombe koje Rusija postavlja u Bjelorusiji "tri puta jače od onih korištenih u Hirošimi i Nagasakiju".
 

20:40

Putin: Suočen sam s pitanjem na koje samo ja mogu dati odgovor. Treba li opet na Kijev?

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u utorak u razgovoru s ratnim dopisnicima da postoji pitanje na koje jedino on sam može odgovoriti - treba li ponovno pokušati osvojiti Kijev, prenosi Reuters.

Putin je rekao da će daljnja mobilizacija ovisiti o tome što Rusija želi postići u ratu u Ukrajini, dodajući da se suočio s pitanjem na koje samo on može odgovoriti - treba li Rusija ponovno pokušati zauzeti Kijev?

OVDJE VIŠE O TEMI

20:24

Nizozemski mediji: 'Naša vojna služba upozorila je CIA-u na plan o napadu na Sjeverni tok'

Nizozemska vojna obavještajna služba upozorila je CIA-u na ukrajinski plan dizanja u zrak plinovoda Sjeverni tok, tri mjeseca prije nego što su eksplozije oštetile tu podvodnu strukturu, izvijestili su mediji u utorak.

OVDJE VIŠE O TEMI

Komentari 170