Obavijesti

News

Komentari 70

Željezničari ukrali 18.000 litara goriva iz parkiranih lokomotiva

Željezničari ukrali 18.000 litara goriva iz parkiranih lokomotiva
1

Krađom 18 tisuća litara griva, osumnjičeni su Hrvatske željeznice oštetiti za preko 100.000 kuna. Detalje o skupini policija nije htjela iznositi jer se istraga nastavlja

VIDEO

U Kninu je policija uhitila željezničare koji su posljednjih pet godina iz rezervoara parkiranih dizelskih lokomotiva ukrali više od 18.000 litara goriva. 

Policijska uprava Šibensko-kninska izvijestila je da su  40-godišnjak, 42-godišnjak, 43-godišnjak i 46 iz Knina, te 48-godišnjak iz Promine i 44-godišnjak iz Benkovca osumnjičeni za dvije teške krađe i tri krađe na štetu Hrvatskih željeznica u Kninu.

HŽ oštetili za preko 100.000 kuna

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni od 1. siječnja 2007. godine do 31. prosinca prošle godine u Kninu iz lokomotiva i spremnika otuđili ukupno oko 18.000 litara dizelskog goriva, čime su Hrvatsku željeznice u Kninu oštetili za preko 100.000 kuna. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni 40-godišnjak u svojstvu zaštitara tvrtke iz Zagreba, tijekom kolovoza prošle godine u dva navrata osumnjičene zatekao u izvršenju krađe goriva i omogućio im da otuđe oko 160 litara goriva - rekao je na konferenciji za novinare u petak načelnik PU Šibensko-kninske Ivica Kostanić.

Muškarac (27) kupovao gorivo, a znao da je ukradeno

Priveden je i 27- godišnjak koji je osumnjičen da je od njih kupovao gorivo iako je znao da je ukradeno. Detalje ove organizirane kriminalne skupine policija nije htjela iznositi, jer se istraga krađe i preprodaje goriva Hrvatskih željeznica nastavlja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.