Obavijesti

News

Komentari 22

Žena u kolicima na aerodrom došla samo u donjem rublju

Žena u kolicima na aerodrom došla samo u donjem rublju
3

SAD: Tammy Banovac (52) došla je odjevena u rublje i kaput. Policajci su je ipak pretraživali. Tammy je 1997. pozirala za Playboy u izdanju 'Zubarke'

VIDEO

Američku kirurginju Tammy Banovac (52) u invalidskim kolicima pretraživali su više od sat vremena u zračnoj luci u Oklahoma Cityju iako je već bila u gaćicama i grudnjaku. Zbog toga je propustila let za Phoenix u utorak ujutro. Stigla je na aerodrom u kaputu. 

Znajući kako će njezina invalidska kolica aktivirati detektor metala stigla je u samo u rublju i kaputu, nadajući se kako će tako izbjeći redovno pretraživanje. Ispričala je lokalnim novinama kako se zbog pretrage prije dva tjedna osjećala zlostavljano. Nadala se kako se ta situacija više neće ponoviti. 

- Da se to bilo gdje drugdje dogodilo, bilo bi seksualno zlostavljanje - rekla je The Oklahomanu. Glasnogovornik zračne luke rekao je kako su je detaljno pretražili zato što je odbila proći kroz detektor metala. 

Na njezinu nesreću, policajci su našli tragove nitrata, koji se koristi za eksploziv, na njezinim kolicima. Banovac vjeruje kako je to ostalo od zadnjeg lijeka. Ispitivali su je više od sat vremena zbog čega je ostala u zračnoj luci. Dan kasnije došla je opet u rublju. Policajci su ponovili postupak i kako nisu našli eksploziv, konačno su je pustili da se ukrca na avion.

Njezina priča posljednja je u nizu incidenata ponižavanja putnika u američkim zračnim lukama. Jedna žena prijavila je da su je pretresli jer su na skeneru vidjeli uložak, piše Daily Mail. Majku u Phoenixu su maltretirali jer nije dala da njezino mlijeko prođe kroz rendgen kako se ne bi ozračilo. Fergie, pjevačicu Black Peasa, skinuli su i pretražili kako bi se uvjerili da nije prijetnja drugim putnicima. 

Iako je pozirala za Playboy, sada nije privlačila pažnju

Tammy je pozirala za Playboy 1997. godine u izdanju 'Zubarke'. Međutim, stomatološku dozvolu izgubila je četiri godine ranije zbog smrti djeteta kojeg je liječila. Dječak (7) je umro tri sata nakon što mu je izvadila devet zubiju. Iako je dječak imao srčanu manu, dala mu je lokalnu anesteziju bez pristanka i znanja roditelja, piše News OK. Uzrok smrti bile su komplikacije sa srcem. Članovi odbora otkrili su da je lagala u svjedočenju i optužili je za nemar. Oduzeli su joj dozvolu za rad. Njezin bivši suprug Robert Banovac nije želio komentirati ništa vezano za Tammy. U emailu je napisao kako se nije čuo ni vidio s bivšom suprugom od razvoda prije pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"