Obavijesti

News

Komentari 154

Žena umrla nakon što je bila na liposukciji u daruvarskoj klinici

Ružica je 3. srpnja otišla napraviti zahvat jer joj je smetala obješena koža nakon poroda. Ujutro joj se vrtjelo i žalila se da nema zraka. Prebacili su je u bolnicu...

VIDEO

Ružica Šturlan (46), umrla je dva mjeseca nakon što je išla na liposukciju trbuha u daruvarsku privatnu polikliniku “Dr. Maletić”, a njezin suprug Boris vjeruje kako su upravo oni krivi za njezinu smrt, piše Slobodna Dalmacija. 

Ružica je naime, 3. srpnja otišla napraviti zahvat jer joj je smetala obješena koža nakon poroda. Na operaciji su joj odstranili 1,5 kilograma kože i masnog tkiva. Jutro poslije Ružici se vrtjelo u glavi, žalila se da nema zraka, a dr. Dušan Maletić pozvao je Hitnu zbog sumnje na plućnu emboliju. Prebačena je u bolnicu u Pakrac, bila je u grčevima. Tamo su je već reanimirali. Nakon toga prebacili su je u požešku bolnicu gdje je vegetirala do 31. srpnja, a potom je u besvjesnom stanju prevezena u KBC Rebro. 

Prema otpusnom pismu iz požeške bolnice imala je edem mozga, a suprugu Borisu osoblje bolnice je reklo kako je rana na trbuhu već bila inficirana. Umrla je na Rebru 5. rujna. 

Ovih dana trebala je početi raditi kao teta u novozagrebačkom vrtiću. Dotad je radila u Kamenskom, a od ušteđevine i tri zaostale plaće skupila je 16.000 kuna za operaciju. 

Dr. Maletić za Slobodnu je rekao kako je operacija obavljena profesionalno i po propisima priznajući da ga je inspekcija već posjetila.

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.