Obavijesti

News

Komentari 14

Žene vezali za peć, tukli, gazili, a mrtva tijela skrivali u škrinji

Žene vezali za peć, tukli, gazili, a  mrtva tijela skrivali u škrinji
4

DETALJI SLUČAJA: Policija sumnjiči Wilfrieda W. i njegovu partnericu Angeliku B. (47) da su do smrti mučili najmanje dvije žene. Žene su mamili oglasima i sumnja se da je bilo više žrtava

VIDEO

Policija u Njemačkoj istražuje par koji je osumnjičen da je mučio i ubio najmanje dvije žene. U njihovoj su kući pronašli i moguće dokaze da su postojale i druge žrtve, piše Bild.

Wilfried W. (46) je 1994. godine preko oglasa upoznao trgovkinju koja je tada imala 23 godine. Vjenčali su se, a onda ju je počeo tući i mučiti. Ženu je mučila i njegova ljubavnica. Naredne godine Wilfried je osuđen na dvije godine i devet mjeseci zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i oduzimanja slobode, dok je njegova ljubavnica dobila uvjetnu kaznu.  

Investigations into further victims of couple in Hoexter

Godine 1999. Wilfried W. je oženio Angeliku B. (47). U lipnju 2006. godine u Paderbornu koji je oko 60 kilometara udaljen od Höxtera u kojem Wilfried živi, nestala je Frauke Liebs. Njezin je kostur pronađen u listopadu. Policija trenutno nema dokaza da je Wilfried W. odgovoran za njezinu smrt, no istraga traje.

Wilfried W. i Angelika B. su se u međuvremenu razveli, ali su ostali u vezi. U ljeto 2013. godine Wilfried W. je preko oglasa upoznao Anniku W. (33). Vjenčali su se već na jesen. Anniku W. je par tukao i mučio. Vezali su je za peć sve dok nije dobila ozljede opasne za život. U kolovozu 2014. je umrla. Mrtvo tijelo su stavili u ledenicu. Dijelove tijela su povremeno palili, a pepeo prosipavali uz cestu.

Početkom 2016. godine Wilfried W. je također preko oglasa upoznao Susanne F. (41) koja se tada razvela. Ostala je i bez posla. U ožujku se preselila u kuću strave. Par ju je mučio zbog sitnica. 

- Ako nož nije ležao kako su oni željeli, tukli su ju i malteretirali. Vezali su je u kadi u kojoj je morala spavati, vezali su je za peć, tukli, gazili po njoj - kažu tužitelji.

Investigations into further victims of couple in Hoexter

Bacili su je kroz ormar i dobila je krvarenje u mozgu. Par ju je pokušao odvesti u svoj stan. Doživjeli su prometnu nesreću, a Susanne je dobila epileptičan napad. Tada su pozvali hitnu. Susanne je umrla u bolnici. Liječnici su pozvali policiju.

Policiji se javila i žena (40) iz Berlina koja tvrdi da su je tri godine mučili u kući u Höxteru. Istražitelji sumnjaju da je bilo još žrtava.

Par je "mamio" oglasima žene u Njemačkoj, ali i Češkoj. Wilfried W. je sve zanijekao, a krivnju je prebacio na Angeliku B. Istražitelji sumnjaju da je Wilfried i nju mučio. Sumnja se da je Wilfried žene mučio kako bi pokazao nadmoć. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.