Obavijesti

News

Komentari 24

Ženi vratio vrećicu s novcem

Ženi vratio vrećicu s novcem
1

Otišao je do obližnje pekare vidjeti znaju li čija je vrećica i saznao da je riječ o starijoj ženi. Mamu mu je rekla da ode do ljekarne i da će mu oni prema lijekovima i računima moći pronaći ženu, kaže Ivan

VIDEO

Traži se baka!!! Danas oko 12.10 nakon kupovine u Dubravici, jedna starija gospođa, kako sam uspio ustanoviti, izgubila je vrećicu s računima i novcima. Igrao sam se detektiva pa sam pratio njeno kretanje preko računa, tako da smo u pekari ustanovili da je riječ o starijoj, nižoj gospođi kratke kose (zaboravio sam boju) koja nosi zaštitnu masku. Ostavio sam svoj kontakt u pekari i u ljekarni koju je posjetila jučer, gdje mi zakonski nisu smjeli, zbog zaštite privatnosti pacijenta, otkriti njezin identitet. S obzirom na mjesto pronalaska stvari, pretpostavljam da živi na istočnoj strani Zapruđa, odnosno negdje prema HG spotu ili mostu mladosti. Ukoliko ste čuli priču neke lokalne bakice koja odgovara ovoj, ili je možda riječ o vašoj majci, baki, ili susjedi, dodajte me na Facebook i javite mi se privatnom porukom, ili recite toj osobi da može pronaći moj kontakt u pekari, odnosno ljekarni te da mi se javi kako bih joj vratio izgubljene novce!, napisao je Ivan Judaš (24) na Facebooku u srijedu poslijepodne. U četvrtak poslijepodne javio je na Facebooku i kako je pronašao baku. 

- Išao sam preko ceste u Zapruđu. Kraj pekarne na zebri sam pronašao vrećicu. Prvo sam kraj toga prošao pa se vratio da pogledam što je unutra. Pokupio sam je i skužio da je unutra sitniš. Prvo sam se našalio kako sam zaradio pare pa sam skužio po lijekovima i računima da je to od starije osobe – rekao je Ivan za Zagorje International.

Otišao je do obližnje pekare vidjeti znaju li čija je vrećica i saznao da je riječ o starijoj ženi. Mamu mu je rekla da ode do ljekarne i da će mu oni prema lijekovima i računima moći pronaći ženu. U četvrtak su mu iz ljekarne javili da su je pronašli.

- Otišao sam do njih i tamo me pred ulazom dočekala baka koja ima 88 godina. Bila je presretna. Kazala mi je da je izgubila povjerenje u dobre ljude. Za nagradu mi je dala kemijsku olovku. Htjela mi je dati i 20 kuna za čokoladu pa 50 kuna, ali ja nisam htio to uzeti. Na kraju me nagovorila – rekao nam je Ivan i dodao kako je pozvala supruga koji ima 94 godine da ga dođe upoznati.

- Djed je sišao i kazao: “Bravo dečko, bravo. Ima još poštenih ljudi”  - rekao je Ivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.