Obavijesti

News

Komentari 46

Ženu je mučio 10 godina: Dok je rađala, držao ju je u lancima

Ženu je mučio  10 godina: Dok je rađala, držao ju je u lancima
1

SAD: Stephanie je morala kleknuti svaki put kad bi njezin muž Peter ušao. On ju je godinama zvao 'robinja'. Osim što ju je tukao, prislanjao joj je i vruću peglu na tijelo

VIDEO

Policija je u Virginiji privela Petera Lizona (37), kojeg terete da je 10 godina držao svoju suprugu Stephanie (43) u zatočeništvu. Mučio ju je i brutalno se iživljavao nad njom, a u lancima ju je držao i dok je bila trudna. 

Odmah su mu odredili pritvor uz jamčevinu od 300.000 dolara. Istražitelji kažu kako imaju 45 fotografija na kojima je ozlijeđena Stephanie. Na leđima i prsima ima opekline od pegle i užarene tave. Peterov odvjetnik kazao je kako su optužbe 'proizvod bolesne mašte'. Bolesnog muža za zlostavljanje nije optužila žena već je netko treći prijavio mučenje. Od njega je pobjegla početkom srpnja. 

Iskoristila je njegovu nepažnju dok su bili u kupnji. Otišla je do osoblja i rekla im kako pokušava pobjeći od muža i da ju sakriju na par minuta. Nazvali su utočište za zlostavljane žene, a ona je nazvala svoju obitelj i zamolila ih da joj pošalju novac. 

Zaposlenici koji su joj pomogli kazali su policiji kako je Stephanie šepala i da je izgledala vrlo iscrpljeno. Na sebi je imala čistu odjeću, no ona sama je zaudarala. Stopalo joj je bilo zgnječeno i deformirano. U utočištu je kazala kako joj je muž zdrobio nogu alatom za poljoprivredu. 

Istražiteljima se kasnije povjerila kako ju je suprug nazivao 'robinjom' i da je morala klečati pred njim čim bi ušao u sobu. Rodila je bebu dok je bila u okovima. Novorođenče je bilo mrtvo pa ga je Peter zakopao na njihovom imanju. Nakon toga rodila je i drugo dijete, koje je preživjelo porod, no istaknula je da nije dobilo primjerenu liječničku skrb, piše CBS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.