Obavijesti

News

Komentari 12

'Zgazimo Kukuriku, ne želimo homoseksualce po Poljani'

'Zgazimo Kukuriku, ne želimo homoseksualce po Poljani'
4

Predizborni skup HDZ-a na Trgu Pavla Šubića u nedjelju je otvorio saborski zastupnik i izborni kandidat Ante Kulušić rugajući se šefovima Kukuriku koalicije

VIDEO

Predizborni  skup HDZ-a na Trgu Pavla Šubića u Šibeniku  u nedjelju je otvorio saborski zastupnik i izborni kandidat Ante Kulušić rugajući se šefovima Kukuriku koalicije koji su na istom mjestu imali skup prethodnog dana.

- Jučer su ovdje SDP-ovaci pričali viceve. Rekli su da će oni nas pobijediti na izborima u 9. izbornoj jedinici. Poručujem s ovog mjesta da će HDZ u ovoj izbornoj jedinici dobiti dva puta više mandata nego SDP. Usudili su se govoriti da će dobiti potporu birača u gradu u kojem su na vlasti, gdje su u dvije godine uspjeli napraviti 300 metara trotoara, postaviti deset ležećih policajaca i otvoriti jedan pješački prijelaz. Dolazak SDP na vlast u ovome gradu najgore je što se ovdje dogodilo od kada je vladala kuga - rekao je Kulušić.

- Oni su 1991. godine su pobjegli iz Sabora kad se glasovalo o samostalnosti hrvatske države, a prije dva mjeseca su pobjegli iz Sabora kad se glasovalo o braniteljima koje smo htjeli staviti u Ustav da budu Ustavna kategorija, da se ne dogodi ono što se dogodilo 2000. godine kad su došli na vlast i ukinuli sva prava hrvatskim braniteljima, smanjili rodiljne naknade i sve ostalo. E, nećemo to dozvoliti - rekao je Kulušić.

Napade opozicije na HDZ i predsjednicu Jadranku Kosor Kulušić je povezao s njihovom odlučnosti da se obračunaju s kriminalom i korupcijom.

 - Onoga trenutka kad se naša predsjednica dohvatila kriminala i korupcije sve se sručilo na nju. Međutim, Hrvatska demokratska zajednica na čelu s našom predsjednicom vodit će borbu protiv korupcije protiv zadnjeg onoga u HDZ-u, SDP-u, HNS-u... jer ni HDZ ni SDP ni HNS nisu lopovi nego u svim tim strankama postoje ljudi koji su nešto napravili i zato moraju odgovarati - rekao je Kulušić.

Rekao je da kao kršćanin ne vjeruje u uskrsnuće Dražena Budiše, koji 1991. godine, kad je pao Drniš, rekao je da se srami što je iz tog grada, a govoreći o Radimiru Čačiću nije zaboravio spomenuti njegovu prometnu nesreću. 

- Tu nam dolazi i Čačić iz poznate varaždinske auto škole, koji je, na žalost, u Mađarskoj ubio dvoje ljudi. Dovode njega, a s liste skidaju čovjeka koji je popio dva piva i napravio automobilom dvije tisuće kuna štete - rekao je Kulušić zaključivši da je pravi šef Kukuriku koalicije upravo Čačić, a ne Milanović, kojem je poručio da mu je 'najbolje da plati PR agenciju da ga nauči kako da šuti'.

- Molim vas da 4. prosinca izađete na izbore i da zgazimo Kukuriku koaliciju, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani, ne želimo legalizirati drogu i ne želimo plaćati porez na imovinu - završio je svoj govor Kulušić.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nabrajala je zasluge HDZ-a, od uspostave i obrane neovisne, slobodne i demokratske Republike Hrvatske, do ulaska u Europu i naglašavala kroz svoj govor cijelo vrijeme kršćanske vrijednosti i brigu za obitelj i branitelje.

- U svim izbornim jedinicama imamo na listama hrvatske branitelje, a s ponosom mogu izdvojiti ime na listi u desetoj izbornoj jedinici mog savjetnika za obranu, najmlađeg generala HV-a Damira Krstičevića, kojeg su bili poslali u zapećak, ponizili ga i rekli mu da šuti - rekla je Kosor.

- Nije slučajno da ću 9. prosinca pristupni ugovor u EU potpisati nalivperom koje mi je pokazao papa Benedikt 16. - rekla je predsjednica HDZ-a, upozorivši da Kukuriku koalicija želi drugačiju Hrvatsku, da žele izbaciti vjeronauk iz škola, preispitati ugovor s Vatikanom, te povući tužbu protiv Srbije i Zakon o ništetnosti.

- Dok HDZ vodi vladu nema povlačenja tužbe jer moramo saznati istinu o nestalima, nema povlačenja zakona o ništetnosti - rekla je Kosor i pozvala Šibenčane da izađu na izbore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH