Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeste li već iskoristili 70% popusta na omiljeni parfem?

Proljeće je dražestan podsjetnik na to kako promjene mogu biti lijepe. Ono što su bili zimski parfemi, sada su svježe, proljetne mirisne note snižene čak i do 70%

Proljeće je dražestan podsjetnik na to kako promjene mogu biti lijepe. Ono što je bio mraz sada je rosa na osunčanoj, zelenoj travi prekrasne livade. Ono što su bila pusta prostranstva sada su polja cvijeća, opojnih mirisa i veselih boja.

Ono što su bili zimski parfemi, sada su svježe, proljetne mirisne note snižene čak i do 70%.

Jeste li već odlučili što ćete mijenjati na polici sa svojim omiljenim dizajnerskim parfemima? Izbor možda nije lak, ali srećom nije potrebno ograničiti se na samo jedan i dva primjerka. Najjača online parfumerija u Europi se pobrinula da u proljeće zakoračite sa stilom i pripremila je za vas sniženja do 70%, kao i 3+1 gratis akciju u kombinaciji s besplatnom dostavom.

Foto: GDS Želite li na sebi note Hypnotica, slavne petice, nezaboravnog Codea ili neodoljivog Orchida, na vama je izbor. U svakom slučaju, čeka vas Eau de Parfum doza eteričnih ulja i samim time postojanost, kao i talijanska kvaliteta. 

Posjetite Perfume Store i odaberite što vam srce želi iz ponude koja sadrži 140 mirisnih hitova. Velik je izbor za žene, a luksuznih parfema ima i u kutku posvećenom muškarcima. Dostupno je čak i nekoliko unisex parfema.

Budite brzi i iskoristite sniženja u The Perfume Storeu na vrijeme. Nemojte čekati trenutak u kojem ćete shvatiti da niste trebali čekati. Savršena prilika nalazi se ovdje.

Tema: Promo sadržaj

Message