News

Komentari 19

Zidar uhićen zbog bludničenja nad maloljetnom sestrom svoje djevojke: Punicu okrivio za sve

Zidar uhićen zbog bludničenja nad maloljetnom sestrom svoje djevojke: Punicu okrivio za sve

Zbog bludničenja nad maloljetnom sestrom svoje djevojke, pred kojom se ujedno i samozadovoljavao, nezaposlenom zidaru (30) s istoka Hrvatske prijeti višegodišnji zatvor

Kako piše Jutarnji list, nezaposleni zidar (30) s istoka Hrvatske je ovo kazneno djelo počinio još u ljeti 2019. dok je boravio u kući djevojčinih roditelja. Točnije u sobi gdje su njegova djevojka i on, te sestra školarka spavali.

Naime, optuženi se tijekom noći se ustao iz kreveta i odšetao do kreveta na kojem je spavala maloljetnica i počeo bludničiti nad njom. 

Policija je za ovaj događaj doznala nakon godine dana jer je maloljetnu žrtvu bilo sram i strah, a on je na kraju prijavljen za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina te za zadovoljenje pohote pred djetetom.

Počinitelj je zatim sve negirao svaljujući krivnju na svoju punicu koja se tih dana posvađala s njim i drugom kćeri.

Inače, ova obitelj je od ranije pod nadzorom Centra za socijalnu skrb jer su majci maloljetne žrtve i okrivljenikove djevojke izricane mjere zbog propusta u roditeljskoj skrbi. Ako se muškarcu i sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu višegodišnji zatvor.  

Najčitaniji članci