Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

ZIP pokreće crowdinvesting kampanju na Seedrsu!

Na Seedrs platformi za financiranje prikupljaju 50.000 funti, što planiraju koristiti za manje 'seed' investicije u najbolje startupe u novim generacijama ZIP-a

Seedrs/ZIP
Foto: Seedrs/ZIP
0 komentara

Zagrebački inkubator poduzetništva, najpoznatiji hrvatski start-up „inkubator“, prikuplja 50,000 funti na vodećoj europskoj platformi za financiranje putem grupnog investiranja - Seedrs (www.seedrs.com). Prikupljena sredstva koristit će se u obliku manjih „seed“ investicija u najbolje start-up timove u nadolazećim generacijama ZIP-a. Do sada je ZIP Startup program završilo 30-tak timova u 4 generacije, te je zahvaljujući tome osnovano 16 tvrtki u Hrvatskoj i inozemstvu. 

- Crowdinvesting će omogućiti talentiranim poduzetnicima iz srednje i jugoistočne Europe da napokon osiguraju prijeko potrebne investicije za svoje start-upove – rekao je Mihovil Barančić, suosnivač ZIP-a i predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i dodao: - U regiji postoji velik broj mladih poduzetnika s izuzetnim talentom i potencijalom, ono što svima nedostaje da ostvare uspjeh je manjak sredstava tj. investicija - zaključuje. 

ZIP je prvi start-up program izvan Ujedinjenog Kraljevstva koji prikuplja sredstva putem crowdinvesting platforme Seedrs, čije je sjedište u Londonu te je ovlaštena od strane FCA. Od nedavno je moguće koristiti ovu platformu izvan UK i to diljem EU. 

Na području srednje i jugoistočne Europe postoji značajan poduzetnički potencijal s odgovarajućim potencijalom za povrat investicija. Kombinacija kreativnosti, ambicija i vještina u Hrvatskoj rezultirat će nastajanjem kvalitetnih kompanija u nadolazećim godinama.

Barančić dodao je kako je ZIP izabrao Seedrs ispred konkurentskih „crowdinvesting“ platformi zbog strukture koja omogućuje jednostavno rješavanje administrativnih problema nakon prikupljanja sredstava te kasnije efikasnije upravljanje, dok ostali nakon prikupljenih sredstava ostavljaju vas da sami rješavate administrativne poteškoće. 

Posjetite ZIP-ovu crowdinvesting kampanju na stranici: https://www.seedrs.com/startups/zip-pre-accelerator . Kampanja će biti aktivna sljedećih 60 dana. 

Možda vas zanima i ovo:
Message