Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zorice nema danima, priveli su bračni par, jesu li je ubili?

DORH priveo dvoje osumnjičenih zbog ubojstva žene, policija govori kako je istraga u tijeku i tijela žrtve nema, a obitelji su javili da je netko priveden za nestanak njihove Zorice 18. studenog

Foto: ivica galoic/pixsell
104 komentara

Suprugu sam prošli ponedjeljak oko 17 sati dovezao pred bolnicu u Slavonski Brod. Rekla mi je da je zove neka žena da se vide na desetak minuta. Izašla je iz auta i otišla se naći s njom, a ja sam vani zapaliti cigaretu i pratio sam je pogledom. Kada je došla do ulaza u bolnicu izašla je neka žena i razgovarale su. Bilo je to dalje od mene, ali sam vidio da žena mlati rukama.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Opisao nam je tako Drago Fadljević zadnje trenutke u kojima je vidio svoju suprugu Zoricu (47). U tom trenutku naišao mu je kolega te su kratko porazgovarali. Kad se okrenuo, vidio je Zoricu i nepoznatu ženu kako hodaju prema drugom kraju bolnice, prema parkiralištu preko puta tržnice.

- Nisam vidio niti sam znao da ih tamo netko čeka. Ostao sam ispred bolnice do 22 sata, nekoliko puta sam ulazio i prošao hodnicima, ali nisam je našao. Mislio sam da je otišla na neki pregled i da se zadržala. S obzirom na to da ne nosim mobitel, zamolio sam jednog dečka da mi posudi svoj te da nazove najmlađu kćer koja je ostala kod kuće. Pozvao sam je i ona mi je rekla da je više puta zvala majku i da je nije mogla dobiti - ispričao je Drago.

Otišao je do kuće u nadi da su se mimoišli te da se s nekim vratila.

Foto: ivica galoic/pixsell Nestanak su prijavili policiji, a prvu novu informaciju doznali su od Državnog odvjetništva koje je objavilo kako su uhitili 62-godišnjaka i 60-godišnjakinju, inače bračni par iz jednog sela u okolici Slavonskog Broda, zbog sumnje da su ubili 47-godišnjakinju. Ispitali su ih, a sudac istrage poslao ih je u istražni zatvor da ne utječu na svjedoke ili da ne unište dokaze.

Majka me cijeli ponedjeljak nazivala, pričali smo o svemu. Rekla mi je da neće više zvati te da se zabavim sa svojim curama, ispričala je neutješna Zoričina kćer Maja. 

- Žene su otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu - napisali su šturo iz tužiteljstva. S obzirom na to da je istraga u tijeku, županijska državna odvjetnica u Slavonskom Brodu Mirela Šmital nije iznosila više detalja. Policija je kratko potvrdila da nisu našli tijelo.

ISTRAGA JE U TIJEKU Strava u Slavonskom Brodu: Pozvali je u auto, pa je ubili?

– Rekli su nam za uhićenje, ali ne i to da li je tijelo moje supruge Zorice pronađeno. Čekamo da nam jave, više ne znamo što bi mislili - kazao nam je Drago.

Kako neslužbeno doznajemo, u automobilu bračnog para istražitelji su otkrili kapljice krvi, no čekaju rezultate kako bi otkrili kome pripadaju. S nestalom Zoricom upoznali su se u Međugorju.

- Moja majka je bila kao majka Tereza, svakome je htjela pomoći. Pretpostavljam da je otišla pomoći i toj ženi – kaže Zoričina kćer Maja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message