Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Zorislav Antun Petrović nakon Novaka stao na čelo ORaH-a

Petrović je bio jedini kandidat za nasljednika dosadašnjeg predsjednika stranke Održivi razvoj Hrvatske – ORaH, Mladena Novaka, koji se odlučio povući iz osobnih razloga

Zelena akcija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
5 komentara

Zelena ideja ima budućnost u cijeloj Europi a mi ćemo pokazati da je tako i u Hrvatskoj, istaknuo je Petrović nakon izbora te najavio da stranka svakako izlazi na predstojeće izbore za Europski parlament u svibnju.

Zbog toga je formiran poseban tim za kreiranje programa koji će biti u skladu s politikama Europske zelene stranke, čiji je ORaH član. Na izborima za Europski parlament održanim 2014. godine ORaH je osvojio jedan od 11 mandata.

Zorislav Antun Petrović izabran je u subotu za novog predsjednika stranke Održivi razvoj Hrvatske – ORaH na redovnoj izvještajno tematskoj skupštini, izvijestila je ta stranka.

Petrović je bio jedini kandidat za nasljednika dosadašnjeg predsjednika Mladena Novaka koji se odlučio povući iz osobnih razloga.

Petrović je vijećnik ORaH-a u Vijeću gradske četvrti Trešnjevka sjever i bio je jedan od koautora protukorupcijske politike stranke 2014. godine.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message