News

Komentari 131

Zovi Muldera! Što je to lebdjelo u noći vučjeg krvavog mjeseca?

Zovi Muldera! Što je to lebdjelo u noći vučjeg krvavog mjeseca?

Na jednoj fotografiji uočili smo koncentrični krug s točno deset svjetala. Niti na jednoj drugoj fotografiji toga nije bilo, rekla nam je šokirana čitateljica koja nam je poslala fotografiju

U petak predvečer iznad Zadra uz krvavi mjesec, nebo su obasjala i čudna svjetla.

- Bili smo na jedrilici i lovili ribe u kanalu kod Zadra. Zezali smo se i fotografirali jer smo se taman spremili ići kući pošto je počeo padati mrak - započela je priču čitateljica koja nam je poslala fotografiju.

Četvorka se dobro zabavljala na jedrilici kada je odjednom naglo zahladnjelo.

- Atmosfera je bila jako tiha, oko nas se ništa nije čulo i more je bilo mirno. Počeli smo se zezati da je ovo savršeno vrijeme da nas otmu vanzemaljci. Postalo je hladno, a mi smo se pokupili i vratili u luku - kaže.

Kada su došli kući pregledavali su fotografije s jedrilice.

- Na jednoj fotografiji uočili smo koncentrični krug s točno deset svjetala. Niti na jednoj drugoj fotografiji toga nije bilo - rekla nam je.

Iz iste pozicije i kuta fotografiranja napravili su šest slika, a samo na jednoj našli su nepoznate svjetleće objekte.

- Dok smo bili na jedrilici nismo ništa neobično primijetili osim pretjerane mirnoće mjesta. Bili smo šokirani kad smo otkrili što smo uslikali - kaže.

Prvo ih je bilo strah, no kasnijim promišljanjem postali su znatiželjni. 

- Sada ne znam što da mislim jer sam još uvijek pod dojmom. Razgovarali smo i odlučili da ćemo sutra otići na isto mjesto s nadom da će se krugovi opet pojaviti - zaključuje naša čitateljica.

Najčitaniji članci