Obavijesti

News

Komentari 19

Zračna luka "Franjo Tuđman" dočekala milijuntog putnika

Zračna luka "Franjo Tuđman" dočekala milijuntog putnika
2

Milijunta putnica Zračne luke "Franjo Tuđman" u 2019. godini je Jela Ravnjak, a doputovala je u Zagreb na letu Croatia Airlinesa iz Dublina, priopćeno je iz zagrebačke zračne luke

VIDEO

Zagrebačka Zračna luka "Franjo Tuđman" u nedjelju je zabilježila ovogodišnjeg milijuntog putnika, to jest putnicu, i to pet dana ranije nego lani, a ove je godine dosad bilo devet posto više putnika nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, istaknuto je u Zračnoj luci na dočeku milijunte putnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Milijunta putnica Zračne luke "Franjo Tuđman" u 2019. godini je Jela Ravnjak, a doputovala je u Zagreb na letu Croatia Airlinesa iz Dublina, priopćeno je iz zagrebačke zračne luke. 

"Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika Zračne luke 'Franjo Tuđman' registrirao na dolaznom letu Croatia Airlinesa iz Dublina. Želimo istaknuti da je to ranije nego ikad što je najbolji pokazatelji kontinuiranog rasta prometa putnika u našoj zračnoj luci“, istaknuo je član  Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb (MZLZ) Hrvoje Bradica, naglasivši kako je zračna luka zabilježila rekordne rezultate u travnju s povećanjem putnika od 11 posto u odnosu na travanj prošle godine, a od početka godine i kumulativni rast prometa putnika od devet posto.

Direktor Komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo istaknuo je zadovoljstvo što je milijunti putnik Zračne luke "Franjo Tuđman" ove godine zabilježen na letu Croatia Airlinesa koja povezuje Zagreb s 24 odredišta u 22 zemlje. "Kroz povećanje broja putnika na našim letovima izravno pridonosimo i povećanju prometa putnika u zagrebačkoj zračnoj luci“, naglasio je.

Milijunta putnica Jela Ravnjak iz Velike Gorice rekla je kako je iznenađena i sretna dočekom u kojemu su sudjelovale i mažoretkinje.

"Nisam ovo očekivala, došla sam iz Dublina gdje sam bila kod prijatelja u posjetu. Volim putovati i ovu ću nagradu rado iskoristiti“, izjavila je Ravnjak na dočeku.

Milijuntoj putnici predstavnici zračne luke i Croatia Airlinesa uručili su uz čestitke i prigodne darove – poklon-bon za Aelia Duty Free Shop Zračne luke Franjo Tuđman te dvije povratne zrakoplovne karte za jednu od destinacija u mreži Croatia Airlinesa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.