Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žrtve policajca koji se ubio su izvan životne opasnosti

Na Anu Kukuljan i Maura Zembellija je u subotu navečer u Pobrima pucao Edo Vučemilović (43), policijski službenik na graničnom prijelazu Rupa

D. Pavletić
Foto: D. Pavletić
0 komentara

Pacijenti su izvan životne opasnosti. Prošlo je tek dva dana od operacije pa je teško govoriti o konačnim rezultatima. Nadamo se da neće doći do infekcija, rekao je liječnik iz riječkog KBC-a William Klarić, koji je operirao Anu Kukuljan (24) i Maura Zembellija (47). Na njih je u subotu navečer ispred restorana Pužev breg u Pobrima kraj Opatije pucao Edo Vučemilović (43), policajac na graničnom prijelazu Rupa. Nakon što ih je ranio, pucao je sebi u glavu. Kako saznajemo, Ana je u teškom psihičkom stanju te će je posjetiti psihijatar.
Susjedi Ede Vučemilovića kažu kako je Edo posuđivao novac od velikog broja Opatijaca te da je bio u dugovima do grla. Dodaju kako je jednom ostavio psa kod susjede na čuvanje, govoreći kako će se vratiti sutradan, ali je otišao na skijanje i vratio se za tjedan dana. Tvrde da je planirao otvoriti salon za uljepšavanje, ali su mu oni govorili da su to lude ideje.

Možda vas zanima i ovo:
Message