News

Komentari 11

Župan Kolar bio u kontaktu sa zaraženim, a jutros se rukovao sa predsjednikom Milanovićem

Župan Kolar bio u kontaktu sa zaraženim, a jutros se rukovao sa predsjednikom Milanovićem

Pozitivan kontakt bio mu je Marko Kos(SDP), načelnik Svetog Križa Začretja koji je jutros na svom Facebook profilu objavio da je pozitivan na koronavirus. Kolar je jutros u Zaboku dočekao predsjednik I rukovao se

Iako je prije dva dana bio u kontaktu sa zaraženim, županu krapinsko zagorske županije Željku Kolaru nije propisana samoizolacija?!

Pozitivan kontak bio mu je Marko Kos, SDP-ov načelnik Svetog Križa Začretja koji je jutros na svom Facebook profilu objavio da je pozitivan na koronavirus. Kolar je, međutim, jutros u Zaboku dočekao predsjednika Zorana Milanovića. I rukovao se s njim, piše nizagorjemalo

Zabok: Predsjednik Zoran Milanović obišao je gradilište budućeg „re-GENERATORA

-  S kolegom Kosom bio sam u utorak na dodjeli ugovora za poticanje stočarske proizvodnje i svi smo nosili maske. Ja, prije svega, čuvam svoje zdravlje. Naravno da mi je kolega Kos javio da je pozitivan, zvao sam epidemiologinju i rekla mi je da ne moram u samoizolaciju – odgovorio nam je Kolar.

Zabok: Predsjednik Zoran Milanović obišao je gradilište budućeg „re-GENERATORA

Rekao je i da je imao FFP masku, a kad smo ga podsjetili da je baš na stranicama Županije objavljena fotografija na kojoj su on i Kos bez zaštitnih maski, tvrdi da je to bilo vrlo kratko, 30-ak sekundi, i da je to bilo na otvorenom prostoru.

Capak: 'Mora se ići u samoizolaciju'

Kolar je u petak 7. svibnja primio prvu dozu cjepiva AstraZeneca. No, to ga, prema naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ne oslobađa od samoizolacije. Potvrdio nam je to i dr. Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a. Nismo mu rekli konkretan slučaj, već smo ga pitali mora li osoba, iako je cijepljena jednom dozom cjepiva, a bila je u kontaktu sa zaraženim, ići u samoizolaciju.

- Mora! - kratko i jasno nam je odgovorio Capak.

Predsjednik Milanović u Zabok je danas došao obići gradilište budućeg Urbanog centra kulture re-GENERATOR. Prije posjeta gradilištu imali su sastanak u Gradskoj upravi. Na tom sastanku bili su gradonačelnik Ivan Hanžek, župan Kolar, saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić…

Zabok: Predsjednik Zoran Milanović obišao je gradilište budućeg „re-GENERATORA

-  Imali smo svi zaštitne maske, skinuli smo ih na otvorenom i pridržavali se svih epidemiloških mjera. Da, javio mi je kolega Kos da je pozitivan prije dolaska predsjednika, ali mi je epidemiologinja koju sam zvao rekla da ne moram u samoizolaciju – ponovio nam je Kolar još jednom i otišao dalje u kampanju. A Milanović u Međimurje.

Najčitaniji članci