Obavijesti

News

Komentari 0

Župan Stričak o napadu u kojem je ozlijeđen, dobio čašom u glavu: 'Zaradio sam 13 šavova'

Župan Stričak o napadu u kojem je ozlijeđen, dobio čašom u glavu: 'Zaradio sam 13 šavova'

Stričak je danas novinarima ponovno potvrdio da i nakon snimke objavljene u javnosti ostaje pri prvotnoj izjavi da nije aktivno sudjelovao u tučnjavi

VIDEO

Varaždinski župan Anđelko Stričak komentirao je u petak incident u kojem je napadnut i ozlijeđen, ističući kako se dva tjedna nakon toga pojavio pred novinarima i odgovorio na svako njihovo pitanje te kako nema ništa dodati.

Incident se dogodio u noći s 23. na 24. rujna na terasi varaždinskog kafića, kada je muškarac pogodio Strička čašom u glavu te mu je u varaždinskoj bolnici zbog posjeklina pružena liječnička pomoć. Stričak je danas novinarima ponovno potvrdio da i nakon snimke objavljene u javnosti ostaje pri prvotnoj izjavi da nije aktivno sudjelovao u tučnjavi.

- Nakon tog incidenta, ja sam zatražio liječničku pomoć, zaradio 13 šavova. Liječnici su preporučili tri tjedna mirovanja, ja sam se nakon dva tjedna pojavio pred vama novinarima i dao odgovore na svako vaše pitanje. Unutar toga, došlo je niz pitanja i na svako pitanje sam vam dao odgovor - rekao je Stričak.

Odgovarajući na pitanje kako komentira snimke i je li mladića sa snimke hvatao na vrat, župan je rekao kako ga je zagrlio te kako na snimci nije vidio da ga hvata za vrat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi smo sve vrijeme bili za svojim stolom. Od stola nismo nikome odlazili, nikome nismo prilazili i nikoga nismo provocirali - ponovio je Stričak odgovarajući na pitanje je li prije s mladićima koji su sudjelovali u incidentu bio u kontaktu.

Stričak: Zatekao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme
Stričak: Zatekao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme

To što nije dobio prijavu za remećenje javnog reda i mira, Stričak je protumačio kako to znači da nije nikoga napao ni ozlijedio, a na pitanje je li odbio alkotestiranje jer se bojao rezultata poručio je kako su popili koju čašu vina, no nikoga nije napao niti vrijeđao policiju.

- Jedno je vrijeđanje, omalovažavanje, a drugo je nesuradnja, a to se može svesti pod isti članak zakona. Da ste vi ozlijeđeni, da ste u krvi, nakon toga da dobijete 13 šavova, najvjerojatnije bi svatko od nas bio pod stresom - objasnio je Stričak.

Ponovio je kako mu je žao zbog tog incidenta te je podsjetio da se zbog toga ispričao i policiji i svim svojim sugrađanima i biračima.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović